Witmet vészjelzések

Witmet.hu- Minden ami időjárás! Térképes vészjelzések, hírek, cikkek, fotók, videók, alkalmankénti élő viharvadászat közvetítés és még sok minden más hasznos infó.
A witmet.hu jópár évvel ezelőtt még egy sima hobbi weboldalként indult. Eleinte wittmanmark.extra.hu, majd körülbelül egy év múlva már witmet.extra.hu címen volt elérhető, de még mindíg csak ritkán frissítettük a tartalmat, és napi előrejelzések sem voltak elérhetőek az oldalon. Aztán jött az ötlet a Magyarországi amatőr térképes vészjelzések és a Délnyugat-Szlovákiai regionális előrejelzések készítését illetően. (Ez körülbelül 2008 Októberében, novemberében kezdődhetett, de ekkor elérhetőségünk még witmet.extra.hu volt. )
2009 tavaszának végén weboldalunk saját, fizetős domain névre költözött (witmet.hu), és elindult a vészjelzések archiválása is. A regionális előrejelzéseket továbbra is naponta, illetve kétnaponta készítettük és egyre több látogatót vonzott weboldalunk és szolgáltatásai. Legnépszerűbbek mindíg is a vészjelzéseink voltak, melyeket volt, hogy egy-egy nyári napon több mint 1000-szer néztek meg.

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.