Trapézlemez a gyártótól

A trapezlemez.co.hu fő tevékenysége a tetőfedő lemezek előállítása, valamint kereskedelme, mindezt dabasi székhelyű telephelyünkről, országos kiszállítással nyújtunk vevőinknek. Trapézlemez árucikkeink széles szín és méretválasztékkal kínáljuk telephelyünkön, ha cégünknél kíván vásárolni.

A mi trapézlemezeinkkel kétségtelenül megleli számítását, akár családi házak, ipari vagy gazdasági épületek tetőfedését szeretné megoldani.

A trapézlemez nem túl bonyolult szerelhetőségnek és széles profilválasztékának hála lemezeink sokféle építőipari megoldásokhoz felhasználhatók. Nem kizárólag tetőfedő anyagként, de még oldalfalak burkolataként és kerítések elemeként is kiválóan funkcionál, ebből kifolyólag az építőiparban az ipari, mezőgazdasági építkezés egyik keresett építőanyaga.

Az általunk gyártott trapézlemez termékeinken kívül RUUKKI termékek is megvehetőek kereskedésünkben. Mindegyik tetőfedő lemezünkre 10 éves garanciát nyújtunk mind műszaki és esztétikai tekintetben is. Vásároljon egyenesen a gyártótól!

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.