Társasjáték figyelő, minden ami társasjáték

Az egyik legrégebbi “modern kori” társasjáték a Monopoly, mely közel száz éves múltra tekint vissza. Azóta a társasjátékok hatalmas fejlődésen mentek keresztül, számtalan formában és műfajban kerülnek kiadásra.

Nem meglepő, hiszen egy társasjáték tervezésekor csak a képzelet szab határt, a különféle kellékekkel (kockák, kártyák, játéktábla) szinte végtelen azon lehetőségek száma ahogy a társasjátékot fel lehet építeni.

Pont a széles választék az ami a legtöbb embert elriasztja, erre kínál megoldást a társasjáték figyelő, egy oldal, ahol rengeteg cikk és ismertető található különféle társasjátékokról.

Ha tetszenek az ott olvasottak, akkor lehetőséget kínálunk arra, hogy akár meg is vásárold kedvenc társasjátékodat webáruházunkon keresztül.

Az oldalon beszélgethetsz is másokkal, játékokat szervezhettek, akár saját véleményeteket is megoszthatjátok az egyes játékokról.

A társasjáték figyelő nem csak a megszállott társasjáték kedvelőknek, de a az újonnan érdeklődőknek is megadja mindazt, amire a társasjátékok kedvelői vágynak.

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.