Szauna az egészségért!

Milyen előnyökkel jár, ha a szaunázás mellett dönt?

Egészségesebb és fiatalabb lesz a bőre! Az immunrendszer megerősödik a bőre pedig kisimul.

Milyen élettani hatásai vannak?

A méregtelenítésen túlmenően segít az izmok regenerálásában. A meleg hatására a bőr alatti és izmokban található vérerek kitágulnak, mely által a friss oxigén gyorsabban jut el a sejtekhez. Ez a folyamat mind az izomláz csökkentésében, mind pedig a bőr feszesebbé tételében jelentős szerepet játszik.

Az oxigénellátás fokozásával hozzájárul a fő ellenség, a narancsbőr megszüntetéséhez, így az élettani hatások mellett az énkép, az önbecsülés javulását is segíti.

Hogyan segíti a sportolást/diétát?

Mindenki, aki keményen sportol, vagy változtatni szeretne a megjelenésén, megtapasztalhatja a szauna kedvező hatását. Egy kemény edzés vagy egy hosszú séta után izmaink gyakorta megmerevednek, végtagjaink nehezebben mozognak, minden lépés gyötrelmesen fájdalmas. Ha azonban az edzés végén időt szánunk arra, hogy beüljünk egy szaunába, akkor nemcsak elkerülhetjük a másnap reggel megpróbáltatásait, de egy kis lazításban, kényeztetésben részesül testünk.

A szauna további előnye, hogy kiválóan alkalmas az izmok bemelegítésére, így edzés előtti használatával megelőzhetjük a sportsérüléseket valamint teljesítményünket is fokozhatjuk.

Használja Ön is a szaunát!

Látogasson el oldalunkra és kérjen ingyenes árajánlatot vagy felmérést. Válassza a hazai minőséget.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.