Pneumatikus ipari porszívók egyszerű használata

Az ipari porszívó nagyszerű feladatot lát el, emellett nagy teljesítménnyel is rendelkezik. A mobil pneumatikus ipari porszívók használata egyszerű. A rendszer képes nagy méretű piszok, por felszívására. Építkezési területeken is használhatóak a pneumatikus ipari porszívók . Emellett gyógyszertárakban, téglagyárban vagy cementgyárban is használható. A készülék többféle modellben, teljesítményben is megvásárolható.

Kíváncsi vagy az okostelefon tesztekre?

Megjelent a legújabb telefon, ami nagyon kell neked? Már a pénzed megvan rá, de nem tudod, hogy mikor adják ki a piacra, na meg szinte semmit se tudsz róla? Nézz fel weboldalunkra, ahol megtekintheted a legújabb telefonokat, az okostelefon tesztek alatt felmérjük a telefonokat, és így részletesen leírjuk az összes sajátosságát.

Rubicon történelmi ismeretterjesztő lap

Folyóiratunk magazin szerűen mutatja be tematikus történelemmel kapcsolatos írásait, a témák leggyakoribban felkért szakértői, akik cikkeinket írják: Romsics Ignác, Hahner Péter, Katus László, Németh György, Ormos Mária, Magyarics Tamás, Németh István. Ezen neves szerzők mellett a már említett gazdag illusztrációs anyagaink (képek, térképek, grafikonok, diagramok, táblázatok, adatsorok, dokumentumok) is segítik olvasóinka és teszik érdekesebbé egyéb kiadványainkat is, nem csak ezt a szakmai folyóiratot. Foglalkozunk az egyetemes és a magyar történelemmel is, mindkét esetben az őskortól napjainkig böngészhet.
Egyéb kiadványainkban is ezt a színvonalat követjük. Online Rubicon oldalunkon megismerheti kiadványainak, kalendáriumot, fórumot használhat és megrendelésre is van lehetőség. Itt is érvényesül általános alapelvünk: Sine ira et studio (harag és elfogultság nélkül), így írunk a történelemről, ahogyan az iskolában nem hallhatta.

Seobaglyak Gumi és Autó Enciklopédia

Seobaglyak, Gumi és Autó Képes Enciklopédia, sokféle baglyak, gumi és autó információkkal. Bővülő tartalommal, minden korosztály és nem részére, különféle érdekes leírásokkal. Gyerekeknek mesék, Ragacs Tragacs, és kisfilmek, Matuka történetei. Uraknak érdekességek az autó és motor világából. Olvashatnak Pavlics Ferenc által tervezett Lunar Roving Vehicle-ről, és a De Lorean DMC-12 –ről is. Hasznos tanácsok seobaglyak tartásához és karbantartásához. Pontos és szakszerű leírás a seobaglyak beállításához és reptetéséhez. Az enciklopédiában látható az egyetlen felvétel a Seobaglyan Phun feszengéséről és egy Baglyak születéséről. Az enciklopédia hitelesen bemutatja a seobaglyak történelmét, egészen a nagy Baglyak Bumm-tól napjaink modern SeoBaglyakáig. Bemutatja a SEO és Baglyak művészet kiemelkedő alkotásait, a kéktől a harcos baglyakig. Nem utolsó sorban, megtekinthető Baglyak Vinci, Seobaglyak Liza alkotását. A seobaglyak történelem kutatásának során kelt feltárások leleteivel is találkozhat az olvasó. Látható a léptékezéssel méretét változtatni tudó seobaglyak. A Seobaglyak Enciklopédia kellemes baglyakodást kíván!