Híres tánciskola Szeged városában

A tánc magabiztosságot jelent, így egyre többen iratkoznak be tánciskolákba. Híres tánciskola Szeged városában várja a kezdőket, akik szívesen ismerkednének meg különböző tánckultúrákkal. A jó társaság mellett a személyiség is fejlődik. Nem kell párba jönni, a tánciskolába egyedül is részt lehet venni. Fiúk és lányok is jelentkeznek a különböző kurzusokra.

Különböző támogatások az alapítvány számára

A beteg gyermekek sorsa mindenkit megindít, de nem csak sajnálkozni kell, hanem itt az idő, hogy segítsünk is. A Daganatos.hu Alapítvány a támogatások segítségével egyre több gyermeket és családot tud támogatni, ezzel segíteni a gyógyulásukat, az életminőségük javulását. Az adófizetőknek csak egy kis lépés, de az alapítvány működésében komoly helyet foglalnak ez ezek a felajánlások.

Kérdések élet, halál, Isten, vallás, hit témában

Régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy kellene egy honlapot készítenem, amin az élet nagy kérdéseivel kapcsolatosan olvasott és megértett dolgokat tudnám átadni neked. Ez az oldal most elkészült és istenem.hu néven fut az Interneten. Hogy miről is szól? Hát természetesen az élet nagy-nagy kérdéseiről és Isten körüli eszmefuttatásokról. Szerinted hogyan keletkezett a világ? Isten teremtette, vagy magától jött létre? Hogyan kerültünk ide mi, az emberek? Az evolúció véletlenszerű folyamatai révén, vagy Isten gondoskodó szeretete által? De ha már itt vagyunk, akkor miért vagyunk itt? Mi az élet értelme? Van-e élet vagy valami a halál után is, vagy csak földi életünk adatott meg, mint egy igazi kozmikus véletlen. Szóval akkor van-e Isten vagy nincs? Mert ha van, akkor végeredményben lehet értelmes választ adni a fenti kérdésekre is. De ha nincs, akkor nem marad más mint a tudományos tapogatózás annak a leírására, hogy mi miért lett olyan amilyen. Érdekelnek hát a hasonló kérdések?