Antal Tímea megható produkciója

Ha látta a műsort, akkor biztosan arra is emlékszik, hogy ez a hölgy igazán jó előadást nyújtott, hiszen megnyerte a mentorok szívét, többnyire. Antal Tímea csodálatos előadása megsiratta még a műsorvezető hölgyet is. Ha Ön is kíváncsi erre a megható produkcióra, akkor nézze meg most a honlapunkat is, hiszen itt is látható ez.

Studio Digital – Esküvői fotó és esküvői videó

Az esküvői fotó és esküvői videó kiemelt szerepet kap egy lagzi folyamán – érzések, pillanatok megfelelő formában való megörökítése a célunk, mindezt pedig barátságos árakon nyújtjuk!

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy esküvő szervezése folytán nem kis költségek merülnek fel – sokszor váratlanul, nem kis meglepetést okozva ezzel a jegyespárnak és a szülőknek egyaránt!

Mi azonban úgy alakítottuk ki csomagjainkat és árainkat, hogy az ne okozzon hatalmas plusz költséget – egyszóval megfizethető áron kínáljuk az esküvői fotózást és az esküvői videózást!

Mi magunk is házas emberek vagyunk, pont ezért tisztában vagyunk a rögzítésre kerülő emlékek fontosságával és aktualitásával. Ha ránk bízzátok egy a felelősségteljes feladatot, tőlünk telhető szakmai és technikai felkészültséggel vetjük magunkat a munkába, hogy Ti a végén egy minőségi és kreatív anyagot kaphassatok, mely tartalmat minden fontos emléket a Nagy Napról – és amiket újra és újra közösen tudtok átélni! Keressétek fel oldalunkat a részletekért!

Rendezvénydoktor, esküvői dekoráció.

A Rendezvénydoktor csapata immáron 5 éve tervez és kivitelez dekorációkat a legkülönbözőbb rendezvényekre, eseményekre. Az esküvői dekorációk elkészítése és megtervezése azonban különösen közel áll hozzánk. Színes és fehér napszövet székszoknyáink, az asztali futókkal megegyező színű és anyagú selyem székmasnijaink a legszerényebb helyiségből is alkalomhoz illő hangulatot teremtenek. Az esetlegesen választékunkban nem szereplő egyedi alapanyag és színbeli kéréseket is szívesen teljesítjük. Ezen kívül selyem asztalszoknyák, háttér és plafondekorációk, kör- és táblaabroszok, különböző léggömb kreációk, úszómécses tálak, szalvéták, csokrok és még sok más eszköz, valamint rengeteg ötletünk teszi még különlegesebbé az ilyen alkalmakat! Előnyünk a sok éves tapasztalat mellett a rugalmasság, megbízhatóság, a szépen és gyorsan kivitelezett dekoráció. Mindig, minden körülmények között! Skypeon is állunk rendelkezésére, keressen bizalommal!