Kisfiú és kislány alkalmi gyerekruha

Gyermekünk számára vásároljunk az Okosanya webboltból alkalmi ruhát, ha gyorsan és olcsón szeretnénk hozzájutni. Kisfiú és kislány alkalmi gyerekruha modellek között tudunk válogatni, egészen 12 éves korig. A kategóriákba csoportosított ruhadarabok között mindenki megtalálja a legjobbat gyermeke számára. A kiválasztott ruha házhoz érkezik, és ha nem lennénk vele megelégedve, bátran küldjük vissza.

Aranyos, feliratos bodyk rendelhetőek

Nincs is annál aranyosabb, mint amikor egy kisbaba egy vicces feliratú bodyban mosolyog ránk. Azonnal fel tudja dobni napunkat a feliratos bodyk. A baba számára is kényelmesek, hiszen puha öko-pamutból készülnek, feliratuk is teljes mértékben bababarát. Többféle felirat között tudunk válogatni, ha a Babywear oldalára kattintunk. A rendelés menete egyszerű, a babaholmi házhoz érkezik.

dr Csermely Gyula különleges hangoskönyve

Nőgyógyászati, szakmai könyveket az interneten könnyedén tudunk vásárolni. dr Csermely Gyula írásai lírai beállítottsággal rendelkeznek. Megmutatja, hogy mit érez a páciens, hogyan éli meg a szülést az apa és mit gondola emellett az orvos. Érzelmes, de nem túlzott példákkal szemlélteti a modern orvostudomány eljárásait. Az írásait hangoskönyv változatban is meg lehet vásárolni.

Névvel ellátott falmatrica gyerekeknek

A falmatricákkal nemcsak a nappalit vagy a hálót lehet megszépíteni, hanem akár a gyerekszobát is. A falmatrica gyerekeknek nagyon népszerű, hiszen a segítségével azonnal hangulatosabbá lehet varázsolni a szobát. A különböző színes, mesefigurás matrica mellett akár olyan falmatrica is kérhető, amely a gyerek nevét is tartalmazza. Az egyedi igények szerint készült matrica ajándéknak is tökéletes.

Úszópelenka rendelése egyszerűen

Mit szólna hozzá, ha egyetlen weboldalról különböző típusú pelenkákat rendelhetne meg, nagyon gyorsan? A webáruházunkban a következők közül válogathat: úszópelenka, nadrágpelenka vagy akár a klasszikus textilpelenka! Könnyítse meg a saját dolgát és rendeljen online, hiszen senki nem szeret pelenkákat cipelni az üzletből hazáig! Ha egy jó árú úszópelenka az, amire szüksége van, vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb!

Különleges és divatos az Anita szoptatós melltartó

Az Anita fehérnemű kifejezetten a kismamák számára készült. Az Anita szoptatós melltartó segítségével gyerekjáték lesz a szoptatás, nemcsak a baba, de az anyuka számára is. Az ilyen fehérnemű ugyanis megfelelő tartást nyújt a melleknek, és mivel párnázott, így egész napra kényelmes viseletet biztosít. A legtöbb Anita szoptatós melltartó varrás nélkül készül.

Könnyedén beszerelhető biztonsági babaülés

Egy babaülés akkor jó, ha az újszülött kortól egészen 4-5 éves koráig is használható. A biztonsági babaülés előnyei közül meg kell említeni azt, hogy az öv része különáll az autó biztonsági öv rendszerétől, így még kényelmesebbnek bizonyul. A gyerekülés háttámlája dönthető, fejtámláját igény szerint lehet állítani. A beszerelése is nagyon egyszerű.

Angel Wings babaülés

A mamakiddies.hu webáruházban többféle újtípusú, babák számára gyártott termék közül válogathat. Elsők között például érdemes szemügyre vennie az Angel Wings nevet viselő babaülést. A speciális eszköz minimum kilenc, és maximum 36 kilogramm súlyú babáknak készül. A babaülés már ISOFIX rögzítőrendszerrel készült változatokban is elérhető, mely három ponton záródó övvel van ellátva.

Kislány ruha vásárlása online

Kislányunk számára ma már akár az internetről is vásárolhatunk ruhácskákat, kortól függetlenül. Nagyszerű kislány ruha kapható a Kiara webáruház polcain is, ahol a legkisebbektől egészen kamaszkorig nézelődhetünk. A kislány ruha kategóriákra osztva, könnyedén kiválasztható. A képek valósak. Mindegyik ruha mellett részletes leírás található, ahol a méretezéssel és a ruha anyagával ismerkedhetünk meg.

Babalátogató ajándék szettek

Újszülött számára tökéletes ajándék lehet egy olyan szett, amiben többféle meglepetés is található. A babalátogató ajándék tartalmazhat egy pamut alapanyagból készült ruhácskát, sapkát, kendőt vagy takarót. Emellett kiscipő, zokni vagy álka is található. Sőt, van olyan babalátogató ajándék szett is, amelynek a tartalmát mi magunk tudjuk összeválogatni. A termékeket meg is lehet személyesíteni, ha valami frappánsat, aranyosat szeretnénk rányomtatni.