Fan-coil szabályozóval együtt

A fűtést és a hűtést is olyan eszközzel kell ellátnia az otthonában, amely egyszerűen egy fali termosztáttal szabályozható. A galletti.hu áruházban olyan fan-coil eszközökre tehet szert, amelyek rövid idő alatt képesek megteremteni az ideális körülményeket a lakhatáshoz. A fan-coil rendszerek több funkcióval rendelkeznek, hiszen a hőmérséklet beállításán kívül a levegőt is képesek tisztítani.

Axiálventilátoros termoventilátor készülék

Ventilátoros berendezések segítségével nemcsak hűteni, de fűteni is tudunk. Az axiálventilátoros termoventilátor pont ilyen készülék, egyszerre csatlakoztatható meleg vagy hideg vizes kaloriferre egyaránt. A készülék az oldalfalra szerelhető fel. A termoventilátor egy fali termosztát segítségével képes működni, így a kezelése nagyon egyszerűvé is válik. A lamellái horizontálisan és vertikálisan is állíthatóak.

Axiálventilátoros termoventilátor

Abban az esetben, ha Ön is olyan terméket keres, amely minden hűtéssel, fűtéssel kapcsolatos igényét kielégíti, válasszon termoventilátort. Ez az eszköz akár axiálventilátorral is elérhető. A termoventilátor számos opcióval érhető el, melybe beletartozik a nagyobb teljesítmény, az ideális légelosztás és a rendkívül jó ár/érték arány is. Válasszon a mennyezetre vagy falra szerelhető kivitel közül.