Szórólapozásra lenne szükséged?

Ha neked is vannak olyan ügyeid, amelyeket hirdetned kellene, akkor ne várj tovább. Mi tudunk segíteni neked is, mivel a szórólapok terén mi specialisták vagyunk. Profi szoftverünknek köszönhetően mindig nyomon tudjuk követni, hogy a kézbesítőink hol járnak, illetve melyik címre mennyi szórólapot hagynak. A http://gps-szorolap.hu oldalunkra ellátogatva te is többet megtudhatsz rólunk!

Nyomtasson plakátot reklámként!

Amennyiben szeretne nagyban gondolkodni, akkor ne szórólapokkal szórakozzon, hanem nagyítsa meg egy cseppet az elképzelését. A plakát szerkesztése nagy figyelmet vonz magával, ezért fontos, hogy minden részleténél ön jelen legyen, a nyomtatás elkészítése is az ön kezében van az olcsoszinesnyomtatas.hu programja segítségével. Mindent ön szabályozhat ezzel, a méret, a minőség és már egyéb megadása egy tökéletes munkának lesz az eredménye! Vágjon bele bátran!

A szórólapterjesztés ideális a reklámozáshoz.

Van olyan, hogy a kezünkbe kapunk egy lapot, amely reklámozza az egyik céget, annak termékeit és az első mozdulatunk az, hogy a szemétbe dobjuk. Azonban, ha viszont pont azzal kapcsolatban keresünk valamit, akkor még is jól jön a szórólapterjesztés. Például kapunk egy szórólapot egy fürdőszobai termékekkel foglalkozó cégről és kidobjuk, hol ott lehet , hogy két hét múlva csempét kell cserélnünk és bizony kidobtuk a megfelelő cégről szóló tájékoztatót. Azért jó a szórólapterjesztés, mert a különböző módszerükkel lehet, hogy éppen másnap már megint a kezünkbe kapjuk.

A kisebb cégeknek egy igazi aranybánya a szórólap nyomtatás megrendelése!

Ha már régóta tervezgeti esküvőjét, akkor már biztosan megálmodta meghívói egyediségét is! Hiszen ez egy olyan alkalom, ami remélhetőleg csak egyszer van az életben. A meghívóval küldünk magunkból egy kicsit barátainknak, szeretteinknek, rokonainknak is! Mutassuk meg országnak és világnak, hogyan éljük meg legszebb pillanatainkat az életben, a Passzer-Print Nyomda készséggel áll mindenki szolgálatára, akit a szórólap nyomtatás terén is jeleskedik!