A szerver hosting a mi feladataink közé tartozik!

El szeretnél utazni horvátországi tengerpartra, mivel már rég terveztétek ezt a feleségeddel, de addig nincs kire bízd szervered? Látogass el internetes oldalunkra minket kell válassz, ha szerver hostingra lenne szükséged. Mi megértjük problémáidat, rugalmasak vagyunk és alacsony havidíj ellenében biztonságban tudhatod a szervered. Ne habozz, nézz be oldalunkra már ma!

Vps csomagok kedvezményesen!

A vps nagyon jó megoldás mindenki számára aki nem akar egy vagyont kiadni saját szerverre, hiszen ez nem más mint egy virtuális privát szerver ami ugyanazt tudja mint egy saját azzal a különbséggel, hogy ha elromlik vagy bármi gond van nem nekünk kell vele foglalkoznunk és nem mi költünk rá el egy vagon pénzt. Mi csak használjuk azt havidíj fejében ami nem olyan magas összeg.Szuper vps nálunk!

Mi tudunk ingyen tárhelyet biztosítani neked!

Szeretné megnyitni a nagy beruházását az interneten, de nem tudja melyik szolgáltató válassza? Akkor lépjen fel ön is az oldalunkra, mert itt megtalálja a legjobb ajánlatot! Most akár ingyen tárhelyet is biztosítunk önnek 50 MB tárterülettel! Látogassa meg az oldalunkat, mert itt még többet megtudhat a szolgáltatásainkról, az ajánlatainkról!

Garantáltan mindig elérhető szerverek.

Professzionális szerver megoldások szolgáljuk ki ügyfeleinek. Egyénre szabót szerver és virtuális szerver csomagokkal. Légkondicionált szerver szobákban huszonnégy órás biztonsági szolgálat védelem alatt áll. Állandó nagy sebességű internet és folyamatos áramellátás biztosítunk szervereinknek. Segítő kész, türelmes Operátoraink a nap bármely szakaszában várják kérdéseiket,ha valamilyen szerver problémát észlelnek. Meglévő szerverét hozza be hozzánk nagy szervizre, karbantartásra. Fiatalokból álló törekvő kis csapatunk mindig az élen szeretnék járni. Folyamatosan képezzük magunkat mindig a legújabb programokat használjuk. Cégünk a különböző szerver szolgáltatások mellett ügyfeleink kérésére Windows és Linux konfigurálás és tárhely, email tárhely. Domain név regisztrálás meglévőt megújítjuk vagy átregisztráljuk és mi kezeljük domain nevét. Árajánlat kéréshez, kérem keresse fel weboldalunkat.