Cég székhely biztosítása – www.szekhelyszolgaltato.hu!

Eleged van abból, hogy neked kell foglakozz céged ügyes- bajos dolgaival, és olyan jó lenne, ha valaki levenné ezt a terhet a válladról, te pedig a lényegre koncentrálhatnál? Lépj be internetes oldalunkra, itt mindig történik valami, szerintünk a legjobb referencia az, ha referencia szintű munkát biztosítunk. Könyvelést is megoldjuk neked, olyan lesz, mintha lenne egy titkárnőd, aki mindenről gondoskodik. Klikkelj a www.szekhelyszolgaltato.hu oldalra már ma!

Profi székhely szolgáltatás ajánlatok itt!

Saját irodát működtet, sok más tevékenysége mellett? Nincs ideje folyton irodájában tartózkodni? Mi lehetünk a tökéletes társ, akár ön és irodája számára! Székhely szolgáltatásunk által, nem kell önnek foglalkoznia, a napi adminisztrációval, ugyanakkor levelit is mindig időben megkapja! Vegye fel velünk könnyedén a kapcsolatot, adategyeztetés után mi gyorsan elkészítjük a szerződést és máris cége működtetésében társai vagyunk!

Székhely szolgáltatás költséghatékonyan

Székhely szolgáltatás sokkal olcsóbb, mint egy önálló iroda bérlése, mert itt nem csak a rezsivel nem kell számolni, hanem az alapfeladatok ellátására igénybe vett alkalmazott bérét sem kell kifizetni. A székhely szolgáltatás ezen túlmenően biztosítja mindazokat a törvényi előírásokat, amit székhely törvény kötelezővé tesz. A székhely szolgáltatásunk azért több, mint csak egy egyszerű székhely, mert igény szerint akár egy-egy órára is igénybe lehet venni a tárgyalót. A tárgyalóban úgy fogadhatja üzleti partnereit, mintha tényleg sajátja lenne a székhely. Van hét feltétel, amit le kell ellenőrizni mielőtt székhely szerződést írna, alá: vajon a székhely szolgáltató megfelel-e ezeknek a követelményeknek? Nincs rászorulva kompromisszumokra, mert a jó székhely szolgáltató valamennyi különleges elvárását teljesíti. Irodánk a 1063 Budapest, Szinyei Merse Pál utca 21-ben található. Ezen a helyen már 1996 óta folyamatosan végzünk székhelyszolgáltatást.