Riasztó távfelügyelet

Az idén 20 éves Multi Alarm biztonságtechnikai és vagyonvédelmi Zrt. fő tevékenységi köre a különböző riasztó berendezések telepítése, és távfelügyelete. A cég Magyarország piacvető távfelügyeleti szolgáltatását biztosítja. A riasztó rendszerek telepítésén, és távfelügyeletén túl a Multi Alarm Zrt. élőerős kivonuló szolgálatot is biztos ügyfelei számára. Ez esetben a távfelügyeletre beérkező riasztó jelzés után a járőrszolgálat szakemberei meghatározott, és szerződésben rögzített időlimiten belül kivonulnak a riasztás helyszínére és megkezdik az intézkedést, illetve adott esetben elfogják az elkövetőt és felveszik a kapcsolatot a rendőrséggel. A távfelügyeleti tevékenység szerves részét képezi a tűzjelző rendszerek távfelügyelete és a tűzvédelem. Egy már telepített riasztó rendszer tűzjelző rendszerrel történő kiegészítése nem nagy extra beruházás, viszont ez esetben a különböző füst és tűzérzékelő szenzorok által küldött információk is beérkeznek a távfelügyeletre, ahol a keletkező tűzről még időben tudják értesíteni a tulajdonost, illetve a tűzoltóságot.

Biztonságtechnikai szaküzlet Nyíregyháza

Mátrix Security KFT Biztonságtechnikai szaküzlet és szervíz. Vagyonvédelmi kis és nagykereskedés. 4400 Nyíregyháza Selyem u. 22. Tel: 06 20 587 31 32 Riasztórendszerek, kamerarendszerek, tűzjelzőrendszerek, beléptetőrendszerek tervezése, telepítése, karbantartása és szervíze. Egylakásos és társasházi audió és videó kaputelefonok, kaputelefon rendszerek forgalmazása és telepítése. Informatikai hálózatok tervezése/kivitelezése. Non-Stop szervíz ügyelet. Forgalmazott és telepített márkák: Paradox riasztó, DSC riasztó, Tell GSM, Techson CCTV, Videosec CCTV, Cryptex beléptető, Global Fire tűzjelző, Notifier tűzjelző, Bentel tűzjelző, WRT kaputelefon, Commax kaputelefon, CodeFon kaputelefon, Interstellar infrasorompó, Aleph infrasorompó, Mátrix telefonközpont, Panasonic telefonközpont, Beninca kapunyitók. Ingyenes, kötelezettség mentes felmérés és ajánlatkészítés. Ingyenes tanácsadás. Non-Stop számunk: 20 / 587 31 32 E-mail: info@matrixsecurity.hu

Riasztó és kamerarendszer szerelés

Cégünk 1998-ban alakult Fejér megyében: Székesfehérváron.
Több, mint 30 évnyi tapasztalattal telepítünk biztonságtechnikát, melyek minden esetben a vagyonvédelmi rendszerek technikai csúcsát jelentik, legyen az riasztó, biztonsági kamerarendszer, tűzjelző, beléptető vagy más rendszer.
Nálunk nem talál előre elkészített, korlátozott biztonságra képes szetteket vagy “profinak” mondott csomagokat. A Praktiker Security Alarm Kft-nél minden alkalommal az Ön igényei és a védendő objektum lehetőségeinek megfelelően alakítjuk a riasztórendszert vagy kamerarendszert, így nem kell kompromisszumokat kötnie a biztonsága terén.
Válasszon minket, ha biztonságra van szüksége. Mi nem csak riasztórendszert telepítünk, hanem lehetőséget arra, hogy biztonságban érezze családját, értékeit.
Megalakulásunk óta rengeteg időt és energiát fordítunk arra, hogy megtaláljuk biztonságtechnikai rendszereinkhez és kamerarendszereinkhez azokat a technikai eszközöket, amelyek minden téren kifogástalanok, ezért szerelünk DSC és Jablotron típusú riasztórendszereket. Valljuk, hogy a minőségi biztonságtechnikai eszköz nem egy megfizethetetlen kiváltság, hanem minden emberek joga kell, hogy legyen. Engedje meg, hogy megvédhessük otthonát, családját és üzletét a nem kívánt károktól.