Duguláselhárítás

Duguláselhárítás 1988 óta.

A duguláselhárítás cégünket már több mint 20 éve alapítottuk és azóta és töretlenül segítjük a dugulásba szenvedőket. Lehet éjjel vagy nappal mi 0-24 óráig “szolgálatba” vagyunk és ha hívnak akkor mi rögtön indulunk.

A duguláselhárítás cégünk a következőkkel foglalkozik:

– duguláselhárítás
– kamerás cső és csatornavizsgálat
– csatornavizsgálat
– nyomvonal meghatározás
– fertőtlenítés
– szerviz
– szagtalanítás
– betonfúrás
– szivattyúzás

A duguláselhárítást többféleképpen tudjuk elvégezni. A legtöbbször használt felszerelés az a woma(magasnyomású gép). Ezzel a géppel a teljes csatornahálózatot ki tudjuk tisztítani és mindenféle anyagot ami a csatornába van ki tudjuk szedni. A magasnyomású gép 220 barral működik és ezzel az erővel a csatornába garantáltan semmilyen szennyeződés nem marad.

Ha további információra van szüksége kérem látogasson el az oldalunkra.

Duguláselhárítás 0-24h

Duguláselhárítás azonnali kiszállással és garanciával. Miért jár velünk jól? – mert bármikor hívhat minket, vagyis Non-stop a szolgáltatásunk. – mert nincsenek rejtett költségeink csak fix árak, amivel előre kalkulálhat körülbelül mennyibe fog önnek kerülni. – mert azonnali kiszállás mellet a munkánkra garanciát vállalunk. – mert sikertelen duguláselhárítás esetén még a kiszállási díj se kerül felszámításra azaz 0 forint. – mert gyorsak, pontosak, precízek vagyunk. – mert falbontás nélkül megtudjuk oldani a problémát. – de ha falbontás elkerülhetetlen akkor is megtudjuk oldani a feladatot. A következő szolgáltatásokba tudunk önnek segíteni. – duguláselhárítás spirállal vagy magasnyomásúval – csatornatisztítás, gyökértelenítés – kamerás cső és csatornavizsgálat – nyomvonal meghatározás – szivattyúzás – szerviz – fertőtlenítés Magyar Endre duguláselhárító szakember. Tel: 06-20-318-1614 Vonalas: (06-1) 789-5962 Duguláselhárítás Budapest, Pest megye és Fejér megye környékén. De kérésre az ország bármely területén. Még több információért kérem látogasson el az oldalunkra.