Színes nyomtató vásárlás

Az internetről bátran vásároljunk fénymásológépet. A Phaser típusú nyomtató nagy kapacitással rendelkezik, percenként akár 12 színes és 15 fekete lapot tud kinyomtatni. Kimeneti kapacitása száz lap, míg papírkapacitása majdnem kétszer annyi. Manuális kétoldalas kimenettel rendelkezik. A nyomtató kiváló nyomtatási felbontással dolgozik. Biztonsági funkciókkal van felszerelve. USB bemenettel rendelkezik. Online megvásárolható.

Tonerek HP nyomtatókba

A Hp márka bizony nagyon közkedvelt, és nem véletlenül! Aki ezt a márkát szereti, az bizonyára tudja, hogy ha nyomtatókról vagy tonerekről van szó, akkor a hp az egyik legjobb választás! Ha szétnézel az online katalógusunkban, akkor most számos hp termék és széria közül választhatod ki azt, amelyiket a legjobban szeretnéd.

Plotter, nyomtató, fénymásoló

A LÖ-MIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő profilja a különböző irodatechnikai berendezések, mint például a plotter, a nyomtató, valamint a fénymásoló kereskedelme. A berendezések kereskedelmén túl a vállalkozás szerviz szolgáltatást is nyújt ügyfeleinek. Továbbá új készülékek értékesítésén túl használt berendezések felvásárlása, valamint újbóli értékesítése is a vállalkozás tevékenységei közé tartozik. A használtan felvásárolt irodatechnikai berendezéseket felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink minden esetben szétszerelik és átvizsgálják. Elvégzik a szükséges karbantartási, felújítási munkálatokat, kicserélik a kopó alkatrészeket, ékszíjakat, görgőket. Ennek az alapos karbantartásnak, és felújításnak köszönhetően minden általunk értékesítésre felkínált használt plotter, nyomtató, valamint fénymásoló berendezés tökéletes műszaki állapotú. Ezért a használtan értékesített készülékekre is garanciát vállalunk, hogy ügyfeleinknek minél kisebb mértékű kockázatot kelljen vállalniuk egy használt berendezés beszerzésekor.