Nyaralj te is Horvátországban!

Hamarosan le kell foglalni a szállodákat a nyaraláshoz? Már az egész baráti kör eldicsekedett, hogy hol tölti el kellemesen idén nyáron a szabadságát? Még egy plusz stressznek érzi az idei nyaralást? Önt a látnivalók és a kultúra vonzza egy bizonyos országba? Nem elégszik meg akármivel? Ha ez így van, akkor válassza a csodálatos Horvátországot! A pihenés, szórakozás, túrázás, és történelmi értékű helyek látogatása garantált!

Hasznos úti beszámolók oldalunkon!

A legjobb úti beszámolók segítségével te magad is el tudod dönteni, hogy hova érdemes elutaznod egy-egy nyári szabadság idejére. A Hello Tourist megkönnyíti a dolgod, mert számos akciós ajánlattal, utazási tippel lát el. Gyere és nézz szét nálunk, válaszd ki azt a leírást, mai legjobban érdekel.   Legyen szó belföldről vagy külföldről, az egész család számára ideális nyaralást valósíthatsz meg. Hasznos úti beszámolók itt!

Európai utazás az europakalauzzal

Európa egy csodálatos és történelmi kincsekben gazdag kontinens ahol nagyon sok város és étel közül válogathat az oda látogató utazó, honlapunk ezen utazók számára szeretne segítséget nyújtani abban hogy minél könnyebben felfedezhesse Európa nevezetességeit illetve tradicionális ételeit is. Ha még nem döntötte el hogy Európa melyik szegletét válassza utazása céljául akkor látogassa meg weblapunkat mert részletes leírásokat talál Európa nagyobb városairól és az ezekhez kapcsolódó kulináris élményekről illetve idő-járásjelentést és Európáról szóló videókat is megnézhet. Utazás vagy nyaralás előtt feltétlenül tájékozódjon honlapunkon Európa városairól, nevezetességeiről, tradicionális ételeiről mert ezzel megkönnyíti vagy kényelmesebbé teheti nyaralását ami nagyon fontos lehet egy utazás megtervezése során de ami a legfontosabb hogy egész családja számára biztosíthatja a kényelmes és boldog nyaralást azzal hogy nem marad le egyetlen egy nevezetességről vagy kulináris élményekről sem.

Linkkatalógus keresések:

Utazás fórum

Dinamikusan bővülő turizmus témájú internetes fórum, csoportokra osztott topikokkal, sok szuper szolgáltatással, jelentős tagokkal és lelkes üzemeltetőkkel. Szolgáltatások köréből a legfontosabbakat igyekszünk bemutatni a leírásban: Fotó feltöltés fényképalbumba és hozzászólásokhoz hasonlóképpen, bekapcsolható e-mail tájékoztatás kiválasztott témáink változása esetén. Saját adatlap logóval és további beállítási lehetőséggel. A honlap témái igazán szerteágazóak, minek eredményeképp olyan helyekről is szó esik, mint Mauritius, vagy Kolumbia, de értelemszerűen megszokottabb helyszínek adják a topikok jókora részét, példának okáért Montenegró és csodás tájai, vagy Lengyelország. A fórumon várunk minden kirándulni szerető érdeklődőt, valamint azokat akiknek kérdései vannak, bármilyen turisztikai területen.
Legújabb sláger Törökország, azon belül is Alanya, valamint Isztambul. Nem csoda, hisz Tunézia és Egyiptom jelentősen visszaesett idén.

Nyaralás Európa tengerpartjain

Európában megszámlálhatatlan gyönyörű város, és nyaralóhely található. Még a legtapasztaltabb utazók se ismerik mindet, sokan pedig nem tudják, igényeik, pénztárcáik, és általuk legfontosabbnak vélt szempontok szerint hova érdemes elutazniuk. Oldalunk ebben is segítséget kíván nyújtani.

Az utazás nyaralás info a lehető legrészletesebben mutatja be Európa több mint 100 városát, szigetét, és nyaralóhelyét. Részletes, fényképes információk, utazási tippek és tanácsok olvashatók Bulgária, Olaszország, Horvátország, és Spanyolország legszebb, legérdekesebb üdülőrészeiről. A városlátogatást tervezők pedig, többek között, Amszterdam, Barcelona, Bécs, Berlin, London, Madrid, Párizs, Prága, Róma városokról találhatnak részletes információkat: a városok nevezetességeinek leírását, eljutási és folyamatosan aktualizált belépőjegy, és nyitva tartási információkkal, valamint olyan utazási tippeket és tanácsokat, mint a tömegközlekedés, vagy a repülőterekről való bejutás. Az utazni, nyaralni készülőket számos hozzászólás, a látogatók által az adott helyekről beküldött vélemények, interaktív térképek és autós útvonaltervező is segíti. Az oldalon szállások keresésére és foglalására is lehetőség van: jó áron, nagy választékban.

Látnivalók, nevezetességek egy utazáson

Bizonyára Ön is járt már úgy, hogy nyaralásának helyszínén gondolkodóba esett: Mit érdemes itt megnézni? Az utazási irodák ajánlataiból nem mindig derül ki, milyen nevezetességeket érdemes megtekinteni az üdülőhely környékén. Az Utazás Videó weboldallal erre a kérdésre igyekszünk részletes válaszokat adni. Hosszú és részletes cikkeinkben bemutatjuk a látnivalók, nevezetességek nagy részét, mindezt sok nagyméretű képekkel és videókkal illusztrálva. Tehát, ha külföldi nyaralást tervez, ne felejtse el megtekinteni weboldalunkat, és tájékozódni az úticélokról. Honlapunk kiemelten foglalkozik a közeli Horvátország nyaralóhelyeinek, látnivalóinak és természeti értékeinek bemutatásával. Tesszük ezt azért, mert nyaranta több száz ezer honfitársunk választja utazásának célpontjául ezt a gyönyörű országot. Mi is nyugodt szívvel ajánljuk Horvátországot a nyaraláshoz. Jó nyaralást, és élményekben gazdag utazást kívánunk!