Rakj te is 3D műszempillát remek áron

Szeretnél egy kicsit megfiatalodni? Akkor most erre lehetőséged nyílhat. Csak annyit kell tenned, hogy felkeresed a honlapunkat. Ahol megtudhatsz többet az általad gondolt szolgáltatásokról. A 18. kerületi Etelka kozmetikai szalon dolgozói megtesznek mindent azért, hogy sokkal szebbnek érezhesd magad. A kisugárzásod teljesen meg fog majd változni, amit a környezetedben mindenki észre fog majd venni. Szolgáltatásaink közé tartozik a ránctalanítás, a 3D műszempilla felrakása, de még a gyantázás is.

Válaszd most a legjobb kozmetikát

Remek kozmetika 18.kerületben ideális nyitva tartással – A bőrápolás igencsak fontos, hiszen a kevésbé ápolt felületek gyorsabban öregszenek. Megelőzésére eredményes kezeléseket tud nyújtani szalonunk. Vállalkozásunk tárt karokkal vár mindenkit, akinek lényeges a bőrápolás, illetve a bőrfiatalítás. Kiváló módszereink között megtalálhatók a masszázs illetve a gyantázás is. Még több infó honlapunkon található.

Ránctalanítás a legjobb módszerekkel!

Önnek is kijár a sztárok ragyogása és csillogása. Mindez pedig akár szikék nélkül is könnyedén elérhető. A legmodernebb termékek és kezelési módszerek lehetővé teszik, hogy visszafordítsa az idő kerekét. Ránctalanítás a legjobb módszerekkel — Az ultrahangos, Vio és arany kezelések minden esetben elérik a kívánt hatást. Bőre újra hidratált és sima lesz.

Profi kozmetika a 18. kerületben is

Fáradt, kialvatlan, a munkahelyi gondok miatt már arra sem emlékszik mikor volt ideje Önmagára. Felfrissülésre vágyik. Nézze meg a 18. kerület kozmetika szalonunk kínálatát. Arc és dekoltázsmasszázs, mezoterápia, fiatalító kúrák, luxuskezelések, bio termékek, modern technika és szakemberek segítenek megjelenését még vonzóbbá tenni pihentető kezelésekkel. A sikeres ember megjelenésében is tökéletes.