Könyvváros webáruház

Webáruházunkban összegyűjtöttük az összes magyarországi könyvkiadó kiadványát, így a teljes, és aktuális hazai kínálatból választhat. A webáruházban beállíthat egy speciális, és kizárólag az Ön igényeinek megfelelő értesítőt, ahol az Ön által megadott kulcsszavaknak megfelelő megjelenésekről értesítjük Önt. Például, ha az Ön érdeklődési köre a Php programozás, akkor ezt adja meg. Ha Önt Fejős Éva regényeinek megjelenése érdekli, akkor a könyv szerzőjének nevét adja meg. A vásárlási folyamatot is a lehető legegyszerűbbre szabtuk, így a könyvek kiválasztásakor nem kell elhagynia a keresési eredményeket, csak a kosárba tenni a könyveket. A rendeléskor is használhatja a regisztráció nélküli rendelést, így amennyiben nem szeretne hírleveleket kapni, csak egyszeri vásárlást eszközölne, rendeljen regisztráció nélkül. Továbbá a kiemelt könyveket mindig kedvezményes áron kínáljuk. Várjuk Önöket aktuális könyv akcióinkkal is!

Online antikvárium

Megnyitott az Antikvár.hu használt könyvkereskedés Budapesten a Múzeum körút 39. szám alatt. Közel 20.000 darabból álló készletünkben, mely folyamatosan bővül, mindenki talál az érdeklődésének megfelelő könyvet, legyen szó akár művészetről, ezotériáról vagy szakkönyvekről. Honlapunkat naponta frissítjük, mindig az aktuális árukínálatot tükrözi. Könyveink megrendelhetők online, a rendelés átvehető személyesen boltunkban, vagy kiküldjük futárszolgálattal. A weboldalon történő keresést könnyíti, hogy könyveink tematika szerint vannak csoportosítva.
Értékesítés mellett használt könyvek felvásárlásával is foglalkozunk. Hozza be használt könyveit, mi készpénzért megvesszük azt.
Facebook-on is érdemes minket követni: nyereményjátékokkal, fotókkal, újdonságokkal várjuk látogatóinkat. Májusi nyereményjátékunkban kisorsolunk 10 online vásárlót, akik visszakapják rendelésük árát.
Látogasson el honlapunkra és találjon rá régóta keresett kedvenceire vagy akár a legújabb bestsellerekre is.

PannonBook Antikvárium

Antikvárium online, ahol a számtalan könyv, illetve könyvritkaság mellett kortárs festményekkel, egyetemi jegyzetekkel, metszetekkel, térképekkel, képeslapokkal, képregényekkel várunk minden kedves vásárlót. Kalandozzon nálunk a szépirodalom, az ezotéria, a történelem, a pszcihológia, a gasztronómia, az ifjúsági irodalom, a tudományok, a művészetek, a zene, a sci-fi, a fantasy vagy akár az utazás világába. Futárszolgálatunk olcsón és gyorsan szállít házhoz, sőt: 10.000 forint fölötti rendelés esetén a kiszállítás költségeit átvállaljuk Öntől. Antikváriumunk idősbarát vállalkozásként csatlakozott a 11. kerületi Újbuda 60+ programhoz. Újbuda 60+ kártyával, illetve Hungaropass kártyával rendelkező kedves ügyfeleink részére további akciókat tudunk nyújtani. Az aktuális akcióinkról érdeklődjön weboldalunkon. Címünk: 1111 Budapest, Bercsényi utca 4. Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 10 – 18 óráig.