Kontaktlencse webáruház

Ha Önnek is elege van abból, hogy szemüvege állandóan lecsúszik, mindig bepiszkolódik, télen párásodik, nyáron nem lehet rá napszemüveget tenni, akkor kontaktlencsére van szüksége. Ma már annyiféle típus közül választhat, hogy akár ki sem kell venni éjszakára, vagy ha nincs megelégedve a szeme színével, akkor egyetlen mozdulattal megváltoztathatja azt. Ezen igényeket felismerve hoztuk létre webáruházunkat, melyben megpróbáljuk a lehető legkedvezőbb árakon felsorakoztatni a legtöbb neves gyártó termékét, melyek közül Ön szabadon választhat. Természetesen minden olyan kiegészítővel rendelkezünk (folyadék, tároló doboz), mely a kényelmes és higiénikus lencsehasználat követelménye.
Ha Ön mégis a jól megszokott szemüvegviselés mellett dönt, akkor is érdemes szétnéznie nálunk, mivel számos szemüvegkerettel állunk rendelkezésére. Szakképzett kollégiánk segítségével biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb darabot.
Ha pedig szimplán egy trendi napszemüvegre vágyik, akkor is a legjobb helyen jár!

Kontaktlencse webáruház

A kontaktlencse manapság divatos alternatívája a szemüvegnek, hiszen láthatatlanul érhetjük el vele a látásunk javítását. Az Eoptika.hu egy kontaktlencse webáruház, ahol 6 gyártó 15 márkájának termékei várnak a bolti áraknál 30-50%-al olcsóbban. Ez olyan minőségi és keresett gyártókat jelent, mint a Bausch&lomb vagy a Johnson&Johnson.
Ezen gyártóktól szinte az összes elképzelhető dioptriájú illetve görbületű lencsét tartjuk készleten, úgyhogy biztos megtalálod a számodra ideálisat.
Ha pedig nincsen kedvenc márkád, akkor választhatsz napi, heti vagy havi cserélési sűrűség alapján is.
De nagy választékban találhatsz nálunk színes lencséket, kontaktlencse folyadékokat és szemcseppeket is.
Rendeld házhoz kedvenc lencséid és kiegészítőit, vagy Pest belvárosában személyesen is átveheted a rendelt termékeket.
Érdemes hozzánk időszakosan visszatérni, hiszen havonta változó akcióink keretében még olcsóbban juthatsz minőségi kontaktlencséhez.