Ágyneműtartóval felszerelt kiságy

Gyermekágyat ma már egyszerűn és kényelmesen tudunk akár az internetről is rendelni. Fontos, hogy a kiságy ágyneműtartót is tartalmazzon, így megoldja a baba ágyneműjének vagy ruháinak tárolásának kérdését. Helytakarékosság szempontjából is nagyon fontos. A rácsos kiságy állítható, idővel akár az elülső és hátulsó rács levehető. Az ágy akár óvodás korig is használható.

Fontos dolog a kiságy

Egy újszülött érkezése nagy boldogság az egész család számára. A gyerekszobába sok minden szükséges, köztük talán a kiságy a legfontosabb berendezés. Az itt található webáruházban nagyon sokféle kiságy kapható, van köztük emelhető magasságú, ágyneműtartós, állítható fekvőfelületű is. Ezenkívül babakocsik, autós gyerekülések, etetőszékek, illetve utazóágyak is megvásárolhatóak itt. Nézzen be Ön is!

Angel Wings babaülés

A mamakiddies.hu webáruházban többféle újtípusú, babák számára gyártott termék közül válogathat. Elsők között például érdemes szemügyre vennie az Angel Wings nevet viselő babaülést. A speciális eszköz minimum kilenc, és maximum 36 kilogramm súlyú babáknak készül. A babaülés már ISOFIX rögzítőrendszerrel készült változatokban is elérhető, mely három ponton záródó övvel van ellátva.

Mire figyeljünk a rugdalózónál?

A számtalan bababolt és széles kínálatuk miatt egy olyan alapvető dolog, mint a rugdalózó kiválasztása sem egyszerű feladat. A rugdalózó anyagán és mintázatán kívül is számtalan szempontot kell szem előtt tartanunk, hogy megtalálhassuk a legjobb darabot. Például ilyen szempont, hogy a ruhadarab legyen inkább gombos vagy patentos, mint megkötős, hiszen az elég balesetveszélyes lehet a picire nézve. Az is előnyös lehet, ha a rugdalózó elől és nem hátul nyitott, mert így a babát elég csak ráfektetni és végtagjait belebújtatni a ruhadarab száraiba, míg a hátul nyitottnál forgatnunk kell a gyermeket öltöztetés közben. Vannak olyan rugdalózok, ahol derék magasságban hátul patentólható a ruha, így a két láb hátrafelé kibujtatható, bár ez már nem annyira praktikus, ha a baba már nagyobb, mert akkor kényelmesebb ha inkább elől nyitható. Az ilyen és ehhez hasonló szempontokra sem árt odafigyelni egy rugdalózó megvásárlása előtt, de a Huncutka Bababolt segít az anyukáknak, hogy mindig a legjobb és legpraktikusabb darabokat válasszák.