Ismerje meg a suprakandalló előnyeit

http://suprakandallo.hu/

http://suprakandallo.hu/

A gáz drágulása valamint a keleti gázviták miatt az ország családi házas övezeteiben mind több fatárolót lehet látni, tehát visszatér a fatüzelés divatja. Jellemző megoldás a kandalló, amely a nappalit melegíti. Continue reading

Szabó kandalló – minőség mindenek felett!

Kandallók közül csak minőségi kínálunk! A Szabó Kandalló Stúdió ebben az évben ünnepelte fennállásának 22. évfordulóját. Ha ön úgy dönt, hogy minket választ, garantáljuk, hogy nem fog csalódni. A kandalló örömet és nyugalmat ad és nem utolsó sorban kellemes hőmérsékletet is biztosít majd önnek és családjának. Klikk ide most!

Itt rendelhet minőségi kandallót

Nagy kedvence a romantikus pároknak a kandalló előtti összebújás: amennyiben te is szeretnél pároddal egy kandallót beszerezni online áruházunkból éri meg beszereznetek a kandallót. Csak néhány kattintás és már úton is van felétek a rendelt darab. Részletes leírást találsz mindegyik kandallóról melyet itt találsz. Nézz be hozzánk már ma!

Minőségi kandallók a legjobb áron!

Kinek nem juttatta még eszébe a kandallóban lobogó tűz szépsége kicsiny kora tábortüzeit? A kandallótűz azonban ennél sokkal több: hőforrás, ennek a hőforrásnak látványa megnyugtat, beszélgetésre hívogat, valamint kellemes emlékeket ébreszt – a kandallótűz hangulata csodálatos! A szabó kandalló révén te is hozzájuthatsz a neked kellő darabhoz. Klikk ide!

Modern kandallók a legjobb áron itt!

Minőségi kandallók ingyenes kiszállítással! Szeretnél remek áron minőségi kandallót vásárolni? Legyen szó klasszikus, rusztikus vagy modern kandallóról, nálunk mindent megtalálsz. Webáruházunkban széles választék vár rád hosszú élettartamú kandallókban, melyekre akár 7 év garanciát is vállalunk. Ne hagyd ki a lehetőséget, kattanj ránk és vásárolj minőségi kandallót a legkedvezőbb áron!

Hogyan szárítsuk ki cserépkályhánkat az első használat előtt?

Egy új cserépkályha igazi beüzemelése előtt fontos, hogy azt megfelelően kiszárítsuk, ugyanis a gyártás során rengeteg vizes anyagot használnak fel, melyet a kályha magába szívhat. Ezért a beüzemelés előtt előnyös ha egy hónapig a cserépkályha ajtaját nyitva hagyjuk, így a kéményen keresztű levegő szívódik ki a helyiségből, ami kiszárítja kályhánk égésterét. Fontos, hogy hagyjuk a természetes száradást és ezen folyamatot ne próbáljuk meg felgyorsítani mondjuk hősugárzóval vagy a kályha begyújtásával, ugyanis ezek könnyen vezethetnek a kályha belső szerkezetének károsodásához. Ha kéményünk nem lenne megfelelő és a kéményhuzat kevés a cserépkályha belsejének kiszárításához, akkor egyszer-kétszer, de tényleg csak ritkán, rásegíthetünk a száradási folyamatra egy ventilátorral. Az egy hónap elteltével megkezdődhet a cserépkályha fokozatos befűtése. Figyeljünk a fokozatosságra, mert a kezdeti hirtelen nagy belső hőtől könnyem megrepedhetnek a kályhacsempék.

Egy kandalló közösségépítő szerepe

Az emberiség vitathatatlanul egyik legnagyobb felfedezése a tűzgyújtás technikája. Szinte nincs olyan ember, akit ne töltene el áhítattal a tűzben pattogó fa és a lángok gyönyörű táncának látványa. A tűznek a kezdetektől fogva a melegen tartás és ételeink főzése mellett volt egy erős közösségépítő szerepe is, hiszen itt gyűltek össze a családok, csoportok és itt vitatták meg esténként a nap történéseit. Az évezredek során a tűzrakás szinte már rituális eseménnyé vált, amiben van valami ősi, kicsit primitív, de mégis lenyűgöző erő. Az hogy a kandallók és cserépkályhák napjainkban egyre népszerűbbek ennek is köszönhetőek, na meg persze annak, hogy a modern fűtéstechnikák közül ezek nyújtják a legkiválóbb hőérzetet és esztétikai szerepük sem elhanyagolható. Egy jól kivitelezett kandalló vagy cserépkályha nem csak a lakást de a lelket is melegen tudja tartani semmihez sem hasonlítható hangulatával. Ha ezen sorok olvasása közben Önnek is megjött a kedve, hogy otthonát feldobja egy hangulatos kandallóval és ezzel fűtési kiadásait is csökkentse, akkor látogasson el weboldalunkra és tájékozódjon lehetőségeiről.