Ágyazható, kihúzható kanapé

Amikor bútort vásárol, akkor leginkább arra kell gondolnia, hogy milyen harmóniát szeretne megteremteni a lakásában. A kanapé akár ágyazható változatban is elérhető. Ez azért is nagyszerű, mert ha vendégek érkezenek az otthonába, akkor el tudja őket szállásolni. A kihúzható kanapé szép színben és modern formában is megvásárolható a studiobutor.hu oldalon.

Franciaágy terén széles választékunk van!

Ideje elfeledni a sablonokat, hisz itt a Dominom! Nem kell többé elfogadni, azt a mi a boltban van. Válasszon termékeink között, és mi átalakítjuk, úgy ahogy önnek a legmegfelelőbb. Profi szakembereink képesek megvalósítani az egyedi elképzeléseit kanapé vagy franciaágy terén. Használja ki szolgáltatásunkat, válassza az alacsony árakat és a kiváló minőséget. Részleteket honlapunkon olvashat.

Miért fontos a szín az ülőgarnitúráknál?

Ha nappalinkba új kanapét vagy ülőgarnitúrát szeretnénk, akkor a méret és a strapabíróság mellett a harmadik legfontosabb tényező a szín és mintázat megfelelő kiválasztása. Fontos ugyanis, hogy új bútorunk színvilágával passzoljon az adott helyiség színeihez és stílusához. A kisebb szobák esetén a szakemberek általában a világos falszíneket szokták javasolni, mert ezek tágíthatják a hely méretének érzetét, így ebben az esetben előnyös, ha az ülőgarnitúra is inkább világos, pasztell színekben pompázik. Azonban az sem jó, ha minden fal és bútor nagyon világos, esetleg teljesen fehér, ilyen esetekben javasolt hogy mondjuk a kanapé díszpárnái sötétek legyenek, mert az erős kontraszt, amennyiben az nem túlzott, elegánssá és egyedivé teheti otthonunkat. Nappalinkban lévő bútoraink stílusa is meghatározó lehet az ülőgarnitúra kiválasztásánál, hiszen ha szekrényeink inkább a klasszikusabb stílust képviselik, akkor egy nagyon modern, futurisztikus kanapé eléggé elüthet. Bár a bátrabbak kipróbálhatják, de csak ha a jó ízlés határain belül tudnak maradni.

Kanapé és ülőgarnitúra

Ha kanapét keres jusson eszébe az Euro Kanapé. Az Euro Kanapé üzleteiben az ülőgarnitúrák szakértői szolgálják ki az ügyfeleket a lehető legnagyobb hozzáértéssel és odaadással.

Ha fontos számodra, hogy a tökéletes bútor kerüljön a nappali szobádba akkor olvasd el az ingyenesen letölthető ülőgarnitúra választási útmutatót, vagy kérd szakértőink segítségét.

A kanapé áruháznak külön csapata van az ülőgarnitúrák házhoz szállítására. Biztos lehet benne, hogy nálunk a választott bútor épségben és időben megérkezik otthonába. Egyedülállóan Magyarországon garantáljuk, hogy a bútor 48 órán belül megérkezik önhöz. Akár a 20-adik emeleten lakik, akár a hegy tetején, nem probléma. Az Euró Kanapé megoldja.

Az Euró Kanapé szuper tervező csapattal rendelkezik. A világ legkülönbözőbb pontjaira utaznak, csak azért, hogy önnek a legkiválóbb ülőgarnitúrát tervezzék meg. A minden igényt kielégítő kínálat, szinte kimeríthetetlen.

Ne csak a kinézet alapján ítéljen. Érdemes kipróbálni is a kanapét vásárlás előtt. Mint tudjuk, erre nem elég 1-2 percet ülni a bútorban. Ahhoz, hogy megbizonyosodjon a kiválasztott ülőgarnitúra hosszú távon is megfelel önnek, kényelmesen el kell helyezkedni, jobbra dőlni, balra dőlni, heverészni kell. Az Euro Kanapé budapesti üzletében a lurdy házban akár hosszú órákon át tesztelheti a kiszemelt modellt, hogy önre szabták-e. Nem fog csalódni.

Várjuk az emeleten,
Európa legkényelmesebb kanapéival.