Andrássy Palace Irodaház & irodák

Minden vállalkozás más és más fajta irodára, irodaházra vágyik a hosszú távú munkája során. Az Andrássy Palace Irodaház & irodák jó választásnak bizonyulnak. Az Andrássy Palace Irodaház & irodák minden vállalkozás számára kiválóak. A neo-reneszánsz épületszárny eredetileg lakóháznak épült. Az Andrássy úti szárny felújítása megőrizte és helyreállította az eredeti épület minden építészeti értékét.

Greenpoint 7 irodaház

Minden vállalkozásnak meg kell találnia a számára megfelelő irodaházat, ahol fogadhatja az ügyfeleket. A Greenpoint 7 irodaház jó választás. A Greenpoint 7 irodaház egy igazán kitűnő döntés lehet, főleg akkor, hogy ha világos színvilágú épületet keres egy cég. Az épület homlokzata kőből, üvegből és alumíniumból készült. Az alaprajz pedig teljes mértékig felhasználóbarát.

Kiadó iroda

Minden nívós vállalkozásnak szüksége van egy épületre ahhoz, hogy a vevőknek tudjon adni egy elérhetőséget. A kiadó iroda is idetartozik. A kiadó iroda jelentheti egy darab iroda kiadását, de akár több darab irodát is ki tudunk venni. Ehhez azonban egy ingatlanközvetítő céget kell megkérnünk, hogy segítsen nekünk egy ilyen probléma megoldásában.

ingatlan

Több, mint 8000 ingatlan: eladó lakások, házak, családi házak, sorházak, kiadó irodaépületek, raktárhelyiségek, telkek, eladó nyaralók, új építésű lakóparkok szerepelnek adatbázisában.
Az Openhouse irodáiban ingyenes hitelügyintézéssel, lakásbiztosítással és egyéb, kapcsolódó szolgáltatásokkal várják.
Apropó hitel: a honlapon hitelkalkulátor segítségével számolhatja ki, mennyi hitelt vehet fel megközelítőleg, de a kollégák összeállítják a dokumentációt, tanácsot adnak és VIP ügyfélként a banki kondícióknál kedvezőbb kondíciókat választják ki Önnek!

A magyar tulajdonú (győri központú) ingatlanhálózat Magyarország egyik legdinamikusabban (a gazdasági válság ellenére is) fejlődő cége. A franchise hálózatként működő ingatlanvállalkozás jelenleg közel 30 irodával működik Magyarország nagyobb városaiban, de stratégiai célja között szerepel nem csak az 50 irodából álló hálózattá válás, hanem az országhatárokon túli terjeszkedés is.