Izgalmas ingyen játékok online!

Az ingyen játékok mindenki számára remek választásnak bizonyul, ha éppen unatkozik vagy csak szeretné eltölteni az időt valami szórakoztató dologgal. Próbáld ki az általunk kínált népszerű játékokat és biztosan akad köztük olyan ami elnyeri a te tetszésedet is. Próbáld ki az összeset hiszen semmibe se kerül így változatosabb is lesz az az idő amit játszással töltesz. Szuper ingyen játékok itt!

Izgi zsukák neked, és Pistikének :-)

A gyermekek táborozni mentek, önnek pedig szabadideje mint a tenger? Ha épp nem szeretne vásárolni vagy sétálni menni, nézzen be oldalunkra ahol találkozni fog rengeteg kiválló online – játékkal! Eddig nem tudta, hogy a gyerekek hogyan tudnak órákat is eltölteni ezeknek a játszásával? Döljön hátra, és adja át magát a játékok varázsának. Kedvenceit mutassa meg a gyerekeknek is, higyje nekik is tetszeni fog!

Ha nem gond szeretném kicsit részletezni, hogy miért is olyan különb a mi flash játékokat gyűjtő oldalunk, a többiekéhez képest.
Ami van nálunk:
– sok kategória, és játék
– lehetőség, hogy kiválassz magadnak pár játékot és azokat pillanatok elért egy kattintással
– minden ingyenes
– nem küldünk hírlevelet
Ami nincs nálunk:
– fejetlenség 🙂
– uncsi játékok
– régi, már mindenki által “elkoptatott” játékok
Szánt szándékunk, egy olyan közösség létrehozása, ha valaki belép hozzánk mindig jól és sokat tudjon szórakozni, bármi nemű költség nélkül.
Gyere és játssz velünk!

Online játékok és a PC küzdelme

Online játékok – mi tudjuk, hogy ezt keresed amikor unatkozol, ezért olyan oldalt csináltunk, amin mindenki megtalálhatja azt ami leköti, akár autós játékok, vagy lányos játékok érdeklik. A sportkedvelők számára is vannak jó focis játékok, vagy kosaras játékok. Persze ha úgy gondolod, hogy inkább az ügyességi játékok világában tesztelnéd le magad, akkor még azt is találsz! Látogass el oldalunkra, hogy mégtöbbet megtudj!
De érdemes ezt az egész online játék ipart egy másik szempontból is megvizsgálni, bele kell gondolni, hogy manapság már minden elektromos kütyün van interneten, így ha unatkozunk a metrón, esetleg a parkban piknikezünk, vagy csak ha simán unatkozunk valahol, akkor elővesszük a telefonunkat, vagy ipadunkat és elkezdünk játszani. Az online játékok mutatói exponenciálisan robbantak, így hamarosan talán több pénz lesz benne mint a PC-s játékokban, hisz csak jobb pötyögtetni kettőt és már mehet is a zsuka, vagy nem?

Linkkatalógus keresések: