Malom hotel Debrecen – a legjobb hotel

Milyen hotel Debreceni ajánlattal várunk itt? Létezik egy Malom Hotel Debrecen nevezetű szálloda, amely már számos elégedett vendéget tudhat a magáénak, akik bizalmat fektetve szállodánkba, ellátogattak és nem bánták meg. A hotel nem is esik a városon kívülre, így nem kell amiatt sem aggódni, hogy éppen messzi távból lehet csak megközelíteni a belvárost.

wellness hotel

Ha szeretné kipróbálni a wellness szolgáltatásokat, akkor nézze meg az oldalunkat is. A felületen minden szükséges információt megtalálhatnak az érdeklődők a foglalással kapcsolatban. A wellness hotel jó lehetőséget kínál a pihenésre. Nézze meg most az ajánlatainkat, mert biztosan talál majd olyan szolgáltatásokat a wellness hotel honlapján, amelyek majd elnyerik a tetszését.

Vonyarcvashegy hotel

Újonnan épült, exkluzív kivitelezésű hotel Vonyarcvashegy legszebb részén, a Balaton északi partján. A hotel teljesen modern kialakítású, és a szálláshely szolgáltatáson túl wellness és konferencia rendezési szolgáltatást is nyújt. A hotel épületében 35 darab modern berendezésű szoba található, továbbá kialakításra került 5 darab VIP lakosztály is. A Hotel Zenit éttermében országos hírű séfek gondoskodnak arról, hogy mindig különleges, és kifogástalan minőségű kiszolgálásban részesüljenek a kedves vendégek. A hotel különlegessége a balatoni panoráma, mely szinte az összes erkélyről szabadon élvezhető. Továbbá a wellness részleghez tartozik egy napozóterasz, ahonnan szintén élvezhető a balatoni panoráma. A konferenciateremben 150 fő befogadására van lehetőség, továbbá minden szükséges technikai feltétel adott a konferenciák zavartalan megtartásához. Az étteremhez tartozó terasz pedig esküvők, eljegyzések és további ünnepségek, illetve rendezvények helyszínéül szolgálhat.

Keszthely hotel

A Kristály Hotel Keszthely frekventált részén helyezkedik el, közel a Balaton partjához és negyven darab modern, igényesen berendezett szobával egész év során folyamatosan várja kedves vendégeit. A Hotel a szálláshely szolgáltatás nyújtásán felül különféle wellness szolgáltatásokat is kínál vendégeinek. Továbbá a hotel épületén belül található még két darab modern, minden szükséges technikai eszközzel rendelkező konferenciaterem is. A hotel fizetési eszközként üdülési csekket is elfogad vendégeitől. A wellness részlegen található fedett medence, finn szauna, szolárium, gőzfürdő, továbbá kozmetikai, manikűr és pedikűr szolgáltatások is elérhetők a vendégek számára. A hotel teljes területén biztosított az ingyenes internet hozzáférési lehetőség WiFi-n keresztül. Továbbá az aktív pihenés és kikapcsolódás szerelmesei számára szintén ingyenesen biztosított a kerékpár kölcsönzési lehetőség is.