Törölköző hímzést biztosítunk remek áron!

Törölköző hímzés gyorsan és olcsón! Ajándékozza meg barátait és szeretteit hímzett törölközővel! Azon kívül, hogy hasznos ajándék mégis személyes és szép hiszen minden törölközőre azt lehet hímezni amit csak akar az ügyfél és így meg is van oldva az ajándékozás nem kell napokat keresgélni és járkálni mire beszerezzük mindenki számára a megfelelőt.

Kézimunka

Minden, ami kézimunka azt nálunk megtalálod. A sokféle kézimunka típusok közül válogathatsz, hogy melyik tetszi neked. A hímzések típusait itt felsorolom neked:
(Alföldi hímzés, Baranyai hímzés, Békési hímzés, Bihari hímzés, Buzsáki hímzés, Debreceni hímzés, Diósjenői hímzés, Drávaszögi hímzés, Hódmezővásárhelyi hímzés, Holicsi hímzés, Horgolás, Höveji hímzés, Írásos hímzés, Kalocsai hímzés, Kalotaszegi hímzés, Kaposmenti hímzés, Kapuvári hímzés, Karádi hímzés, Karcagi hímzés, Keresztszemes hímzés, Matyó hímzés, Mezőkövesdi hímzés, Mezőségi hímzés, Ó-matyó hímzés, Palóc hímzés, Rábaközi hímzés, Riseliő varrás, Sárközi hímzés,Sióagárdi hímzés, Szalaghorgolás, Szálbehuzásos hímzés, Széki hímzés, Torockói hímzés, Turai hímzés, Udvarhelyi hímzés, Zalai hímzés),
Készítsd el saját magadnak és oszd meg tapasztalatod velünk is. Mennyire volt nehéz az adott tájegység kézimunkáját elsajátítanod? Van, amelyik nem egyszerű és könnyű, de meg tudod formálni. Ha ezek nem csigázták fel a fantáziád, akkor vannak még különféle kötési és horgolási technikák is amivel sok szép dolgot tudsz készíteni.