Fogászati kezelések – fogékszer

A fogékszerrel gyakorlatilag egy pillanat alatt egyedi mosolyt lehet varázsolni, főként a frontfogakon szokták alkalmazni. A fogékszert egy speciális ragasztóval ragasztják fel, szükségtelen a fog fúrása, így egyáltalán nem jár foganyag vesztéssel. A felhelyezése teljesen fájdalommentes, és gyorsan elkészül. Több féle fémből, vagy akár kristályokból is készülhet.

A fogékszer felhelyezése mellett az eltávolítása is rendkívül egyszerű, ha valaki megúnja, könnyen el lehet távolítani, vagy ki lehet cserélni anélkül, hogy megsérülne a fog.
Jellemzően a következő fogékszereket alkalmazzák:

Swarowsky kristály, melynek ára meghaladhatja akár a tízezer forintot is, valamint cirkónium, arany vagy fehérarany, melyeknek szintén több tízezer forintos értékük van.

Fogászati kezelések szinte teljes palettája megtalálható oldalunkon. Általános szájhigiénés kezeléstől, a fogfehérítésen át a fogbeültetésig minden szolgáltatás igénybevételében segíthetünk. Ha problémája van, akár hétvégén is megtalálhatja az Önnek legideálisabb fogorvosi rendelőt. Oldalunkon friss híreket olvashat a fogászat bármely területéről.

egészség

A nagy tradícióval, immár közel 20 éve működő mosonmagyaróvári Gelb-Dent Fogászat két különleges helyszínen várja kedves betegeit:
A patinás belvárosban, a sétálóutcán (Magyar utca 7) egy 400 éves, gyönyörűen felújított, műemlék jellegű házban – illetve az Európa-hírű (egészen pontosan Európa ötödik legjobb minőségű gyógyvízének tartott) termálfürdő gyógyászati részlegén található rendelőben.

Mindkét rendelő korszerűen (a legújabb fogászati kezelőszékekkel) felszerelt. Panorámaröntgen felvételt a kezelésektől függetlenül, sorbanállás nélkül is készítünk a külön erre a célra fenntartott helyiségben.
Fogfehérítés gyorsan (1 óra alatt), fogékszer (Swarowski kristályokkal) szintén igényelhető.

Szájsebész és fogszakorvosokból álló csapatunk specialitása a fogmegtartó kezelések széles skálája:
koronák (aranyból, fémből, fémkerámiából, cirkonból), hidak, protézisek (rögzített és kivehető protézisek), implantátumok, gyökércsapok.