Minőségi homlokzati festékek

Már több alkalommal is lepattogzott a homlokzati festék, de nem tud mit tenni ellene? Nem tudja, hogyan vigye fel a festéket, hogy az ott is maradjon? A festék minőségét kell megnézni, vásároljon az oldalunkról jó minőségi homlokzati festékeket, mert ezek garantáltan nem pattognak le. Rendeljen jó minőségű festéket oldalunkról alacsony árakon.

Festék – hőszigetelő festék

Építkezők és lakásfelújítók szíves figyelmébe ajánljuk festék portálunk óriási választékát. Kínálatunkban megtalálhatja mindazt, amire munkálatai során szüksége van. Kültéri és beltéri festékek széles palettáját kínáljuk. Megismerkedhet ezen festékek tulajdonságaival, felhasználási javaslatot teszünk az Ön számára, hogy megkönnyítsük választását. Fém illetve fafelületek kezelésére számos fajtából választhat, az egyszerű tisztasági festékektől kezdve a vízhatlan, korrózióálló, favédő képességgel rendelkező, hőszigetelő, penészmentesítő festékeken át itt minden megtalálható. Tanácsot adunk abban, mire figyeljen festék vásárlása esetén. Nem mindenki szakember, ezért kívánunk segítséget nyújtani azoknak, akik úgy döntenek, hogy lakásfelújításukat maguk végzik. Különféle festési technikákat ajánlunk, hogy Ön a legmegfelelőbbet ki tudja választani. A megfelelő tájékozódás hosszú távon megtérül.

Festék és festékek

Festék web katalógusunkban megtalálható minden olyan festékkel és festés technikával kapcsolatos információ, mely érdekelheti látogatóinkat: különböző falfestékekkel és a festékek felhasználási területével, festési technikákkal, festési problémákra adott tanácsokkal.
Remek ajánlatokat talál weboldalunkon, ha beltéri festéshez kezd. Megismerheti az egyszerű tisztasági festékeket, penészmentesítő képességgel rendelkező festékeket illetve kerámia tartalmú hőszigetelő beltéri bevonatokat.
Mindemellett a kültéri festéssel való megújuláshoz is a termékek széles palettájára lelhet festékjegyzékünkben. Kültéri festék fajták áttekintése során találkozhat nagy ellenálló képességgel rendelkező homlokzati festékekkel.
A fa eredeti állapotának megőrzéséhez kiváló minőségű favédő képességgel rendelkező festékeket talál festékajánló oldalunkon. A jobb minőségű festékek vízhatlanok, ugyanakkor páraáteresztő képességgel rendelkeznek.
Fémfelületei védelme érdekében időtálló védelmet biztosító fémfestékekre is lelhet oldalunkon, melyek korrózióvédelemre is nagyszerűek.
Látogassa meg weboldalunkat ahol mindenfajta festéshez megtalálhatja a megfelelő alapanyagokat, eszközöket. Látni fogja, hogy széles kínálattal várjuk, ahol fontos figyelmet fordítunk a festési technikák bemutatására és tanácsadással is segítünk.
Így egyetlen festék specialista portál segítségével a festés nagymesterévé válhat.

Festék

Üdvözöljük honlapunkon, megtisztelő a bizalma, hogy minket választott!
Portálunkon egy helyen találja meg mindazt az információt, ami az Ön számára szükséges lakásfelújítás, festés esetén. Fontos számunkra, hogy Ön elégedett legyen, illetve segíteni tudjunk tervei megvalósulásában, kivitelezésében az itt található adatok és hozzászólások által. Célunk továbbá, hogy igényeit maradéktalanul ki tudjuk elégíteni kínálatunk által.
A honlapunkon tartalmilag a következő cikkek, egységek állnak a kedves látogatóink rendelkezésére.
Mindenekelőtt a szín kérdésében szükséges döntésre jutnunk, hiszen ez alapozza meg a környezetünk, lakhelyünk hangulatát és ebből kifolyólag a mi kedélyállapotunkra, pszichénkre is mély benyomást tesz. Lényeges szempont, hogy a kiválasztott színek egymással és a bútorzattal egyaránt harmonikus hatást keltsenek.
Akik a meleg árnyalatok mellett döntenek, nekik a sárga és a barna színskálát javasoljuk, amennyiben inkább a hűvös hatás a szimpatikusabb az Ön számára, úgy megfelelő lenne a kék, illetve a zöld szín kiválasztása, aminek az egyik fontos tulajdonsága, hogy nyugtató hatással is bír. A világos színeket érdemes a szűk helyek esetén használni, mert tágítja a teret.
Másodsorban a megfelelő beltéri falfestéket tanácsos kiválasztanunk. Javallott a vízbázisú termék használata, amelynek nincs káros kipárolgása, ellenben az oldószeres anyagokkal, melynek belélegzése káros az emberi szervezet számára. Segít a tájékozódásban a dobozon szereplő VOC érték, ami akkor ideális ha az értéke 0 vagy esetleg ezt megközelítő érték.
A háztartások többsége szenved a penészképződéstől, ami megelőzhető egy páralecsapódást gátló beltéri festékkel – ezen belül is az időtálló és mosható termékeket részesítsük előnyben. Alkalmazása előtt a kezelendő felületet alaposan tisztítsuk meg a penészgomba spóráitól, így a hatás még eredményesebb lesz. Ilyen esetekben a kerámia tartalmú anyagok alkalmazása célszerű, hiszen hővisszaverő képessége megakadályozza a nedvesség lecsapódását, így az nem szolgálja a penész kialakulását. Egy egyszerű módszer a penész ellen a párás helységek alapos kiszellőztetése. A levegő megújulására takarékos és esztétikus megoldást nyúthat az ablakban elhelyezett a szellőztető készülék.
A következő a termékeink sorában a kültéri vagy homlokzati festék. Ebben az esetben is domináns szerepet kap a szín kiválasztása. Ügyelnünk kell arra, hogy a sötétebb tónusok vonzzák a hőt, így az anyagok korábbi kopása, elhasználódása elkerülhetetlen. Ezt a folyamatot gátolja az UV szűrős és az időjárás viszontagságaihoz kitűnően alkalmazkodó termékcsaládunk.
Természetesen ezek már minőségi és valamivel drágább anyagok, azonban fontoljuk meg! Gazdaságosabb egyszer ráfordítani egy kicsivel nagyobb összeget, mint esetleg évente lefedni a felületet egy olcsóbb, de hosszútávon minőségileg gyengébb festékkel.
A külső felületekre alkalmazható termékeink három nagy csoportra oszthatók, mégpedig a fa-, a fém- és a tetőfestékek.
Mindhárom típusnál fordítsunk nagy gondot az előkészítésre, a szennyeződések eltávolítására és a megfelelő felületkezelésre. Ezen munkákhoz a termékeik oldalán hasznos információkat tűntetünk fel segítségül.
Pár szóban a fémfestékeket mutatnánk be. Biztos mindenkinek meggyűlt már a baja a rozsdával. Alapvető szabály, hogy a nedvesség és a levegő a fémes felületek „gyilkosa”, hiszen ezek generálják az oxidációs folyamatot, így kívánatos tehát e két elem elkerülése, ha fémekről van szó. Erre alapozva készítettük el a fémfesték termékcsaládunkat.
A kültéri termékeink második fajtája a tetőfesték, ami a magyarországi piacokon még nem túl ismert, így a kínálatunkat ehhez mérten alakítottuk ki. Annak ellenére, hogy ez a termékünk nem annyira népszerű, mint a többi, fontos szerepe van a beázás megelőzésében és a szigetelés terén is komoly előnyt jelent a hővisszaverő képességével.
Végül, de nem utolsó sorban a fafestékek csoportja következik. Abból célravezető kiindulnunk, hogy a fa egy szerves élő, mozgó anyag, aminek a szerkezetváltozása állandó. Ezen a ponton ajánlott hangsúlyozni, hogy a termékválasztásban a rugalmasság és az időtállóság részesüljön előnyben. Felületünk maximális védelme érdekében érdemes még a vízálló és a pára áteresztő tulajdonságokra is figyelmet szentelni.
Lehetőséget biztosítunk minden már meglévő partnerünk számára, hogy tapasztalatai megosztásával gazdagítsa, színesítse az oldalunkat, illetve segítse az érdeklődők előbbre jutását.
Őszintén reméljük, hogy a honlapunkon szerzett információkkal és a hozzászólásokkal segíteni tudtunk Önnek a munkálatai kivitelezésében.
Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését kollégáink szakmai tudásukkal a rendelkezésére állnak bemutatótermeink bármelyikében!