Telefonáljon, ha energetikai pályázatra van szüksége!

Olyan szakembereket keres, amelyeknek szakterületei közé tartozik különböző típusú energetikai pályázatok megírása? Akkor Önnek ránk van szüksége! Lépjen kapcsolatba velünk és mi tájékoztatni fogjuk Önt a lehetséges pályázati lehetőségekről és mindenről ami ezzel kapcsolatos és hasznos lehet Ön számára! Ne szalassza el ezt a lehetőséget, telefonáljon akár már most nekünk!

Ingatlanközvetítő cégünk mindenkit vár!

Szeretne egy ingatlant eladni, de nem talált még ehhez egy megfelelő ingatlanközvetítő céget? Akkor kattintson a http://ballaingatlan.hu/ingatlankozvetito/ weboldalra és megtudhatja, hogy Budapesten pontosan milyen címek alatt is találhatja meg ezeket az irodákat! Mivel több irodával is rendelkezünk Budapesten, így biztosan olyan iroda is van, ami Önhöz nagyon közel helyezkedik el.

Energetikai tanúsítványra van szükséged?

Energetikai tanúsítvány a biztonságos és energetikailag gazdaságos otthon érdekében – Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik energetikai felmérés elvégzésével és minőségi  munkánk során tanúsítványt adunk ki arról, mennyire energiatakarékos egy lakás. Amennyiben nagy a hőveszteség, orvosolni lehet a problémát utólagos szigeteléssel. Kérje segítségünk minél előbb, mi garantáltan a legjobb és a leggyorsabb méréseket végezzük! Profi energetikai tanúsítvány itt a legjobb áron!