Domain regisztrálás velünk egyszerűen

Domain regisztrálás a legjobb áron! A legjobb ajánlatokat keresed ezen a téren? Ha igen, akkor látogass el internetes oldalunkra, ahol megtalálod. Mi a legnépszerűbb domain nevek regisztrálását végezzük nemzetközi szinten. Cégünk megbízható szolgáltatásokat kínál megfizethető áron, így sokat megspórolhatsz. Ne habozz, kattints ide és használd ki a lehetőséget még ma!

Könnyen és gyorsan bérelhetsz virtuális szervert!

Infókommunikációval a rendelkezésedre álló  virtuális szerver bérlést biztosító profi csapatot keresed? Látogass el már ma oldalunka és itt megkapod ezt kimondottan alacsony áron. Velünk biztosan mg leszel elégedve, mi kizárólag modern technológiát használunk és kínálunk neked. Látogass el már ma oldalunkra és válassz minket már a mai nap során!

Könnyen használható a hírlevél tárhely

Sokan vannak azok, akik félnek kipróbálni egy új számítógépes szolgáltatást, mert attól tartanak, hogy túl bonyolult, és nem fogják tudni megfelelően használni. Egyszerű a hírlevél tárhely kezelése, ezért bátran rendelje meg. Ha fennakadásba ütközne az alkalmazása során, akkor bármelyik munkatársunk szívesen segít Önnek. Béreljen egyet, és tesztelje le a működését!

Környezetbarát tárhely

Napjainkban az egyik legfontosabb tényező a környezetvédelem, a szakemberek igyekeznek minden területre bevezetni. Nincs ez másképp az internet világában sem, az egyik legnagyobb újítás a hazai piacon a környezetbarát tárhely. Cégünk elsőnek vezette be, hogy olyan adatközpontokkal működik együtt, amelyek vállalják, hogy teljes energiaigényüket megújuló energiából biztosítják, illetve ha plusz energiát kell vásárolniuk bizonyos okok miatt, akkor vállalják, hogy felhasznált plusz energia háromszorosát juttatja vissza zöld energiából a hálózatba. Tárhely szolgáltatásunk mellett sok egyéb szolgáltatást is nyújtunk, mint például weboldal- és webáruház készítés, domain regisztráció, keresőoptimalizálás. Tekintse meg csomagjainkat és válassza az Önnek leginkább megfelelőt. 30 napos pénzvisszafizetési garanciánkkal biztos, hogy nem veszíthet.

Komplett webtárhely szolgáltatás a Webserver Kft-től

Válaszd ki nálunk a számodra leginkább testhez állóbb megoldást tárhely témában. A csomagokhoz egy kötelezettségektől mentes kipróbálást is biztosítunk. Webtárhely szolgáltatásainkat folyamatosan vevőink igényeiteknek megfelelően alakítjuk ki. Cégünk számára a legfontosabb a biztonság, ezért erre a pontra nagyon odafigyelünk. Modern tűzfal rendszerünk minden pillanatban figyeli a behatolási szándékot, és azokat megfelelően blokkolja. A szervereinken tárolt adatokat folyamatosan ellenőrzéseknek vetjük alá. Nálunk adataid teljesen biztonságban lesznek. FTP hozzáférést csak Magyarországra is korlátozni tudja használója. Tárolásra SAS diszkeket használunk, melyek kiváló minőségűek. Adataidat 3 hónapra visszamenőlegesen vissza tudjuk állítani adatvesztés nélkül. Teljes online kezelőfelületet biztosítunk számodra, egy saját ügyfélkapuval. Online kezelőfelületeden kimutatásokat és statisztikákat is lekérhetsz, akár mindennap korlátozás nélkül. Csomagonként 1 darab ingyen domain regisztrációt is biztosítunk. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget. Látogass el még ma hozzánk és indítsd el domain és tárhely igényedet felénk.

Tárhely és domain regisztráció

Egy online projekt, vagy vállalkozás esetében nagy jelentőséggel bír a megfelelő domain név kiválasztása. Ebben nyújt segítséget ügyfeleinek a Domain Zóna, mint hivatalos .hu regisztrátor. Új cég, vagy új projekt indítása esetén célszerű a cégnév mellett egy kulcsszóban gazdag domainnév regisztrációja is. A megfelelő név kiválasztásában szakembereink, valamint az oldalunkon elérhető domain név ellenőrző felület is ügyfeleink segítségére szolgál. Cégünk másik kiemelkedő profilja a tárhely szolgáltatás. Célunk, hogy minden ügyfelünk tárhellyel kapcsolatos igényét a lehető legteljesebb mértékben ki tudjuk elégíteni. Ennek érdekében indulásunk, vagyis 2007-óta folyamatosan fejlesztettük és bővítettük a tárhely csomagok műszaki tartalmát. Ennek a fejlesztésnek az eredményeként ma már szinte mindenki talál igényeinek megfelelő csomagot. Legyen a cél egy kis méretű privát, illetve családi honlap tárolása, vagy egy kis-, illetve középvállalkozás honlapjának tárolása, vagy akár professzionális adatbázisok megfelelő színvonalú kezelése és tárolása.