Viamontshop online barkácsbolt

A viamontshop Neked is segít abban, hogy a kerti felszerelésekben és barkács eszközökben a lehető legjobb minőséget kapd és ne kelljen sokat járnod az után. Sokan nem tudják, hogy merre is induljanak el, ha ilyesmire van szükségük. Gyere, hiszen nem kell attól tartanod, hogy az itt megvásárolt termékeket néhány hét múlva dobhatod is ki.

Biztonságtechnikai szaküzlet Nyíregyháza

Mátrix Security KFT Biztonságtechnikai szaküzlet és szervíz. Vagyonvédelmi kis és nagykereskedés. 4400 Nyíregyháza Selyem u. 22. Tel: 06 20 587 31 32 Riasztórendszerek, kamerarendszerek, tűzjelzőrendszerek, beléptetőrendszerek tervezése, telepítése, karbantartása és szervíze. Egylakásos és társasházi audió és videó kaputelefonok, kaputelefon rendszerek forgalmazása és telepítése. Informatikai hálózatok tervezése/kivitelezése. Non-Stop szervíz ügyelet. Forgalmazott és telepített márkák: Paradox riasztó, DSC riasztó, Tell GSM, Techson CCTV, Videosec CCTV, Cryptex beléptető, Global Fire tűzjelző, Notifier tűzjelző, Bentel tűzjelző, WRT kaputelefon, Commax kaputelefon, CodeFon kaputelefon, Interstellar infrasorompó, Aleph infrasorompó, Mátrix telefonközpont, Panasonic telefonközpont, Beninca kapunyitók. Ingyenes, kötelezettség mentes felmérés és ajánlatkészítés. Ingyenes tanácsadás. Non-Stop számunk: 20 / 587 31 32 E-mail: info@matrixsecurity.hu

Vagyonsystem Kft

Cégünk biztonságtechniai eszközök,riasztó rendszerek,tűzjelző rendszerek telepítésével foglalkozik Szabolcs-Szamár-Bereg megye területén belül. Ezeken kívül egyéb gyengeáramú hálózatok pl.: számítógépes rendszerek telepítésével,karbantartásával is foglalkozunk. A biztonságtechnikán belül riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek, beléptető rendszerek, kaputelefonok, és kapunyitó automatikával is foglalkozunk.A távfelügyeletek 24 órás állandó felügyeletet biztosítanak, melynek segítségével nyomon követhető, minden esemény, például a riasztó ki és bekapcsolása, riasztás jelzések, tűzjelzések. A riasztási esemény alapján a diszpécser azonnal megteszi a megfelelő intézkedéseket. A esemény beérkezésekor a diszpécser a szerződésnek megfelelően haladéktalanul indítja a biztonsági szolgálatot, értesítí a megfelelő személyeket. Az esetleges téves riasztások,például a késedelmes kikapcsolás, lemondása telefonon keresztül, a személyazonosítás, és egy titkos kód megadásával történhet.