Szállás Gyenesdiás

Egyedülálló szállás Gyenesdiás legfrekventáltabb részén, akadálymentesített nyugodt környezetben, a természet szívében. A szállás rendkívül jól megközelíthető, hiszen a megközelítőleg négy hektáros üdülőterület a balatoni bringakörút és a 71-es számú főközlekedési út között helyezkedik el. A szálláshelyen több fajta lehetőség közül választhatnak a vendégek, hiszen a kínálatban szobák, különböző méretű apartmanok, valamint kempingezési lehetőség is megtalálható. Bármely szállás lehetőséget is választják vendégeink, mindre egyöntetűen jellemző az igényes, modern kialakítás és berendezés. A kemping minden egyes parkolóhelye rendelkezik kiépített villamos hálózati csatlakozással is. Továbbá a kempinghez tartozó újonnan épült vizes blokk kialakítása minden igényt kielégít. A szálláshely a szállás szolgáltatáson túl számos sportolási, és wellness szolgáltatást is kínál vendégeinek. Lehetőség van focizni, teniszezni, tollasozni, lovagolni, úszni, valamint vendégeink élvezhetik a különféle gyógy-, és relaxáló masszázs kellemes hatását is.

Gyenesdiás panzió

Wellness panzió Gyenesdiás legkedveltebb részén a Balaton közvetlen közelében. A szálláshely egy közel négy hektáros terülten található, ahol bőven rendelkezésre áll terület a sportolásra is. Így lehetőség van teniszezésre, lovaglásra, asztaliteniszezésre, lovaglásra, továbbá mivel a panzió közvetlenül határos a Balaton körül végigfutó kerékpárúttal, így kerékpár kölcsönzési lehetőséget is kínálunk kedves vendégeink számára. A szálláshely szolgáltatáson, valamint a különféle aktív pihenési módokon és a sportolási lehetőségeken túl különféle wellness szolgáltatásokat is kínálunk vendégeinknek. Ezek közé tartoznak a különféle gyógy-, és felüdítő masszázsok, továbbá a szauna használati lehetőség. A panzióban egy kozmetika is található, így a különféle kozmetikai kezeléseken túl manikűr és pedikűr szolgáltatást is kínálunk. A nyugodt természeti környezetben található panzióban fizetési eszközként üdülési csekket is elfogadunk vendégeinktől.

Vonyarcvashegy hotel

Újonnan épült, exkluzív kivitelezésű hotel Vonyarcvashegy legszebb részén, a Balaton északi partján. A hotel teljesen modern kialakítású, és a szálláshely szolgáltatáson túl wellness és konferencia rendezési szolgáltatást is nyújt. A hotel épületében 35 darab modern berendezésű szoba található, továbbá kialakításra került 5 darab VIP lakosztály is. A Hotel Zenit éttermében országos hírű séfek gondoskodnak arról, hogy mindig különleges, és kifogástalan minőségű kiszolgálásban részesüljenek a kedves vendégek. A hotel különlegessége a balatoni panoráma, mely szinte az összes erkélyről szabadon élvezhető. Továbbá a wellness részleghez tartozik egy napozóterasz, ahonnan szintén élvezhető a balatoni panoráma. A konferenciateremben 150 fő befogadására van lehetőség, továbbá minden szükséges technikai feltétel adott a konferenciák zavartalan megtartásához. Az étteremhez tartozó terasz pedig esküvők, eljegyzések és további ünnepségek, illetve rendezvények helyszínéül szolgálhat.

Keszthely hotel

A Kristály Hotel Keszthely frekventált részén helyezkedik el, közel a Balaton partjához és negyven darab modern, igényesen berendezett szobával egész év során folyamatosan várja kedves vendégeit. A Hotel a szálláshely szolgáltatás nyújtásán felül különféle wellness szolgáltatásokat is kínál vendégeinek. Továbbá a hotel épületén belül található még két darab modern, minden szükséges technikai eszközzel rendelkező konferenciaterem is. A hotel fizetési eszközként üdülési csekket is elfogad vendégeitől. A wellness részlegen található fedett medence, finn szauna, szolárium, gőzfürdő, továbbá kozmetikai, manikűr és pedikűr szolgáltatások is elérhetők a vendégek számára. A hotel teljes területén biztosított az ingyenes internet hozzáférési lehetőség WiFi-n keresztül. Továbbá az aktív pihenés és kikapcsolódás szerelmesei számára szintén ingyenesen biztosított a kerékpár kölcsönzési lehetőség is.

Foglaljon szállást a Balatonon

Magyarország fő turisztikai vonzereje a Balaton, mely évről évre egyre népszerűbb nyaralóhely.. A dvit.hu szálláskereső oldalon összegyűjtve találja azokat a szállodákat és más szálláslehetőségeket, melyeket érdemes lehet igénybe vennie a nyaralás alkalmával. Minden szállásnál több fényképet, részletes leírást és térképet is talál. Foglalását közvetlenül a szállásadónál adhatja le, így az ár garantáltan a leggyorsabb lesz. Gond nélkül tervezhet a nyaralást akár párjával, vagy családjával utazik. Azon szálláshelyek, melyek kifejezetten gyermekbarátok azokat külön feltüntettük, hogy önnek már egyszerűbb legyen. Nyaraljon idén is a Balatonon. Miért menne külföldre? A Magyar tenger megannyi élményt nyújt Ön számára. A legtöbb strandon lehetőség van sporteszközök bérlésére is, így önnek azt nem kell beszereznie máshonnan. Szépen gondozott strandok, gyönyörű panoráma és jó szállások. Miért hagyná ki mindezt.