Őrületes babaruha dömping!

A sok gyerekes szülők gyermekei egymástól öröklik a ruhákat. Igen, de mi van, ha újat kell venni a picinek? Ilyenkor az a teendő, hogy meglátogatja babaruha boltunkat és a gondja máris megoldódott. Egy csapásra sikerül ruhát is vásárolnia és még a pénze nagy részét is megtakaríthatja. Nálunk élvezet a vásárlás!

Megbízható gyerekruha webáruház

Ha olyan ruhát szeretnél vásárolni gyermeked részére, amely vicces vagy éppen vagány mintával van ellátva, akkor mindenképpen nézz szét a babaruhaguru.hu oldal kínálata között. A gyerekruha webáruház széleskörű választékkal és felnőttek számára is elérhető ruhákkal vár. A babaruhaguru.hu gyerekruha webáruház minden darabja minőségi, kényelmes anyagokból és finom tapintású szövetből készül.

Kismama ruha széleskörű kínálatban

A mybabies.hu webáruház olyan minőségi termékeket értékesít, melyek egytől-egyig mindenki számára hordhatóak. Nem kell kismamának lennie ahhoz, hogy kismama ruhát vásároljon. Természetesen első sorban az adott ruhadarabok terhes nők számára készülnek. A kismama ruha tökéletes választás a mybabies.hu oldalról, ha egy különleges ruhára vágyik. A kismama ruha a speciális varrásnak köszönhetően képes megnyúlni, és a mama pocakjának alakját felvenni.

Kényelmes bodyk babáknak!

Egy mutatós body minden pici babán jól mutat, különösen, ha finom kis hímzett kalocsai  virágminta is található rajta. Az arany kalász és narancssárga paprika mellett mutatós kék vagy piros nagyfejű rózsák is díszei lehetnek a kis bodynak, attól függően, hogy a csöppség fiú-e vagy lány? Érdemes szétnézni itt, hiszen a bodyk mellett picike zoknik, rugdalózók és sapkák is találhatók, szintén egyedi hímzésekkel.

Mire figyeljünk a rugdalózónál?

A számtalan bababolt és széles kínálatuk miatt egy olyan alapvető dolog, mint a rugdalózó kiválasztása sem egyszerű feladat. A rugdalózó anyagán és mintázatán kívül is számtalan szempontot kell szem előtt tartanunk, hogy megtalálhassuk a legjobb darabot. Például ilyen szempont, hogy a ruhadarab legyen inkább gombos vagy patentos, mint megkötős, hiszen az elég balesetveszélyes lehet a picire nézve. Az is előnyös lehet, ha a rugdalózó elől és nem hátul nyitott, mert így a babát elég csak ráfektetni és végtagjait belebújtatni a ruhadarab száraiba, míg a hátul nyitottnál forgatnunk kell a gyermeket öltöztetés közben. Vannak olyan rugdalózok, ahol derék magasságban hátul patentólható a ruha, így a két láb hátrafelé kibujtatható, bár ez már nem annyira praktikus, ha a baba már nagyobb, mert akkor kényelmesebb ha inkább elől nyitható. Az ilyen és ehhez hasonló szempontokra sem árt odafigyelni egy rugdalózó megvásárlása előtt, de a Huncutka Bababolt segít az anyukáknak, hogy mindig a legjobb és legpraktikusabb darabokat válasszák.

Manóbolt babaruha

Neked is halomban állnak otthon a kinőtt, használt ruhácskák? Már lépni sem tudsz a sok kis csomagtól, melyben gyermeked rég kinőtt ruháit tárolod? Ezek maguktól nem fognak onnan eltűnni. Neked kell kezdeni vele valamit. És mi lenne akkor, ha úgy tüntetnéd el ezeket, hogy még pénzt is kapsz érte? Készíts fotót a ruhácskákról és hirdesd meg őket a Manóbolt Babaruha Hirdetési oldalon. Számtalan kategóriában töltheted fel ruháidat, ezzel is segítve a vevőket a keresésben. Életkor és méret alapján elsősorban, de lehetőséged van megjelölni azt is, hogy milyen nemű babának ajánlod a ruhácskát. Ha ez még nem lenne elég, akkor számos egyéb paramétert is megadhatsz. A leírásodban részletes információkkal tudsz szolgálni a leendő vevőid számára. Minden feltöltött információ hozzásegíti a vevőidet ahhoz, hogy képet kaphassanak a ruhácskákról. Minden ruhához 3 képet is feltölthetsz. Oldalunkon a vevő és az eladó is értékeli egymást!