Terepjáró gumi nagy teljesítménnyel

A terepjárók olyan járművek, melyek magasítottak, terepen jól megállják a helyüket, ha pedig a sárban elakadna járművével, akkor a felező használatával egyszerűen kihúzhatja magát a csávából. A terepjáró gumi méreteinek megadása még ennél a különleges járműnél is igen fontos, hiszen ahány terepjáró annyiféle gumiabroncs. A terepjáró gumi igazán strapabíró és kibírja a nagyobb fokú terhelést is.

Megbízható autógumi webáruház

Ha kíváncsi egy valóban komoly autógumi webáruházra, akkor érdemes meglátogatnia a http://www.gumiexpo.hu/ weboldalt, itt nagyon széles kínálat között válogathat. Bármilyen típusú autója is legyen és bármilyen minőségű abroncsokat szeretne vásárolni, biztos lehet abban hogy ebben az áruházban meg fogja találni azt, amit leginkább szeretne! Győződjön meg róla, vessen néhány pillantást oldalunkra!

A nyárigumi melegben jó csak.

A nők a vásárlások során könnyebben elcsábulnak egy-két olyan tárgy után, melyeket nem is akartak venni. A nyárigumi nem ilyen. A nyárigumi egy olyan használati eszköz, melyet folyamatosan cserélgetnünk kell. A minőségtől és fajtától függően 2-3 évente. A legtöbb autógumi kibír két vagy több szezont is. Ez persze attól is függ, hogy valaki hogyan használja az autóját.

A gumi közlekedésbiztonsággal kapcsolatos tulajdonságai

A gumiabroncsok gazdasági és kényelmi szempontból fontos tulajdonságai: a kopás, a zajszint és a gördülési ellenállás, melyekről kötelező érvényű tájékoztatást adnak a címkék. Télen viszont mindezek mellett kiemelt fontossággal bírnak a gumi biztonsággal kapcsolatos tulajdonságai. Ilyenek a változó útviszonyok a jeges, csúszós, latyakos, hókásával fedett úton történő tapadás, a vizes úton kialakuló fékút, a felúszás – aquaplaning – elleni védelem biztosítása.

Autógumi tesztek és hírek

Az oldalunkon nem csak a termékeket nézhetik meg az eladók, hanem azt is, hogy milyenek azok a termékek, amelyek megvásárolhatóak a honlapunkról. Az autógumi tesztek és hírek kedvező lehetőséget nyújtanak az emberek számára, mert ezek segítségével mindenki meg tudja nézni azt, hogy milyen is az a termék, amit meg fog vásárolni.

Mennyire kedvező a téligumi akció?

Ezek az árak igazán kedvezőek, ezért érdemes őket igénybe venni. Kétségtelen tény, hogy minden ember számára fontos az, hogy kedvező áron vásárolhassa meg a szükséges termékeket. A téligumi akciók most is kihasználhatók, így ha Ön is szeretne az oldalunkról vásárolni, akkor nézze meg ezt a felületet, és a keresőnk segítségével válassza ki azokat a termékeket, amelyek szükségesek.