Légtisztító allergia ellen is hatékony

Levegőnk tisztasága sok mindentől függ, de leginkább a megfelelő szellőztetéstől. A légtisztító allergia ellen is használható. A légtisztító allergia ellen tökéletes választás, hiszen a levegőben rengeteg szennyeződés megtelepszik. Arról nem is beszélve, hogy vannak, akik a porra allergiásak. Azonban a légtisztító a dohány füstöt, a dohos levegőt, a polleneket és a baktériumokat is képes kiszűrni.

Airfresh levegőtisztítók webáruháza

Vajon mivel foglalkozhat az Airfresh webáruház? Költői a kérdés, mert akár a nevéből is ki lehet következtetni, hogy levegőtisztító készülékeket forgalmaz. A friss, tiszta levegő nagy megkönnyebbülést jelenthet az allergiában és az asztmában szenvedőknek. A lakás levegőjéből a por, a pollen és az atka kiszűrése után szinte nem is marad olyan szennyeződés, ami ezeknek a betegségeknek a fennállása esetén irritációt okozna. Természetesen a levegőtisztító ott is ajánlott, ahol mindenki egészséges. Pontosan azért, hogy ez így is maradjon!

Éljen teljes életet allergia nélkül!

A teljes élet Önnek már csak álom? Rettegve várja a tavaszt, életvitelét a virágzási periódusokhoz igazítja? Ennek vége! Hatékony módszereket kínálunk az allergia leküzdésére, ráadásul természetes módon! A pollenek és a poratkák többé nem számítanak ellenségnek, ha a módszereinket követve életvitelén változtat. Ne féljen kipróbálni, nincs veszítenivalója! További felvilágosítás a honlapunkon.

Légtisztító készülék

Az aktív légtisztító készülék különböző fajtái napjainkban már egyre nagyobb jelentőséggel bírnak egyrészt az allergia elleni küzdelemben, másrészt az egészséges lakókörnyezet megteremtésében. A légtisztítók esztétikus megjelenésüknél fogva már használhatók otthon, lakásban, de munkahelyen, irodába is. Továbbá létezik kis méretű autóban használható, és nagy teljesítményű ipari változatuk is. A légtisztító készülékek működésük során képesek arra, hogy teljesen átkeringtessék, és megtisztítsák a belső tér levegőjét, továbbá eltávolítsanak belőle minden egyes olyan káros anyagot, amely a levegőben lebegve kiválthatja az allergiás és az asztmás tüneteket. Ezen felül rendelkeznek nagy teljesítményű HEPA szűrővel is, mely hasonló ahhoz az aktív szén szűrőhöz, mely a cigaretták füstszűrőjében található. Ezáltal képesek arra is, hogy a zárt térben lévő kellemetlen szagokat is semlegesítsék, és tiszta, friss, egészséges levegőt biztosítsanak a készülék használóinak.