Nálunk rendelhetsz kerékpár kiegészítőket

A kerékpár kiegészítők fontos szerepet játszanak abban, s ezt tudja minden egyes komolyabb bringás, hogy a kerékpározás nem csak élvezetesen legyen, de egyúttal biztonságos is. Ha neked is szükséged van a nélkülözhetetlen kiegészítőkre, akkor térj be hozzánk bátran, s mi minden egyes kiegészítőt garantálni tudunk majd neked, nagyon kedvező áron!

AlfaFiatDepo – Fiat alkatrészek

Péceli autóbontó és bontott Fiat alkatrészek kereskedése. Budapest közelében található telephelyünk készletében Alfa Romeo és Fiat modellek használt, de kímélt, valamint néhány kilométert futott olaszországi tesztautók alkatrészeit és karosszériaelemeit forgalmazzuk.

Nálunk az Alfa 147 és Fiat Brava modellektől kezdve a Fiat Stilo és Linea típusokig szinte minden fajta Fiat gyártású személygépkocsihoz kínálunk új és bontott alkatrészeket és karosszéria elemeket.

Új weboldalunk alkatrész keresője és katalógusa megkönnyíti ügyfeleink választását. A fotóval és leírással bővített terméklistában Alfa Romeo, Lancia és Fiat autók bontott és gyári új alkatrészei között válogathat a látogató. Az érdekességekre vágyók színes híreink között érdekes információkat találhatnak.

Vásárlás esetén beszerelési garanciát is vállalunk, illetve ha igény mutatkozik rá, az alkatrész beszereléséhez tanácsot, segítséget is adunk.