Milyen árú az Opel vezérműszíj?

Ajánlatainkban több alkatrésszel is találkozhatnak az érdeklődők, amelyek kiváló minőséget képviselnek. Az Opel vezérműszíj nem drága termék, így az új alkatrész megvásárlása nem jelent majd nagy kiadást. A honlapunkon látható, hogy az Opel vezérműszíj kedvező áron rendelhető meg. Tekintse meg az ajánlatokat, hiszen az alkatrészek hosszútávon biztosítják a szükséges funkciókat. Kattintson az áruház felületére!

Tuti kerékpár kiegészítők szuper áron

Hajtócsapágyak kerékpárokhoz! Amennyiben sürgősen szükséged lenne egy kerékpár kiegészítőkre érdemes ellátogatnod oldalunkra, ahol hajtócsapágyak széles kínálata áll most a lehetőségedre és még sok más érdekességekkel szolgálhatunk a számodra. Érdemes ellátogatnod oldalunkra ugyanis rengeted, termékkel rendelkezünk, amik most akciókban vannak. Ne hagyd ki az akciónkat és a további lehetőségeket, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Mennyibe kerül a Renault alkatrész?

Áruházunkban számos autómárkával találkozhatnak az érdeklődők. Mindegyik autómárka egy-egy kategóriát jelent, amelyekben alkategóriákban érhetőek el az alkatrészek. A Renault alkatrész nem drága termék. Amennyiben szüksége lenne ilyen márkájú autójához valamilyen alkatrészre, válogasson kedvére áruházunkban is! A Renault alkatrész megnyerő áron rendelhető meg az ajánlatokból, így a termékek megrendelése nem fog nagy költségekkel járni.

Seltronic 2000 Hungary Kft.

A Seltronic 2000 Hungary Kft. elektronikai alkatrészek kereskedelmével foglalkozik, ezen kívül megoldásokat kínálunk komplex gyártásokra is. Amit minden partnerünknek ajánlani tudunk, az, hogy közvetlen gyártói kapcsolatokat kínálunk, széles körű partnerprogrammal rendelkezünk, katalógus programunk is van, shortage és kifutott alkatrészek program is a rendelkezésükre áll. Széles kínálatunkhoz egy forrásból hozzájuthat. Cégünk előnye, hogy a kereskedelem, technikai támogatás, fejlesztés és gyártás egy helyen van. Német testvércégünk támogatásával 2007-ben alapítottuk meg vállalatunkat Magyarországon. A Selectronic 2000 Kft. elektronikai alkatrész nagykereskedő vállalat, amely aktív, passzív, elektromechanikus elemek, speciális elemek (GSM-GPRS / GPS / RF és egyéb telemetriával kapcsolatos eszközök) forgalmazással foglalkozik. Budapesti irodánk az EMG Ipari Park területén található, könnyen megközelíthetően, központi helyen, remek infrastruktúrával, belső parkolási lehetőséget kínálva Ügyfeleinknek.