Alfa Romeo – o masina incredibila, chiar si la mana a doua

Daca esti diferit de ceilalti si vrei sa iesi in evidenta chiar si pe drumurile publice, ai nevoie de o masina aparte. Alfa Romeo este o marca cu care producatorii ofera un stil de viata, nu doar o masina. Fie cauti un model clasic sau un model mai nou, site-ul nostru iti aduce oferte imbatabile.

AlfaFiatDepo – Fiat alkatrészek

Péceli autóbontó és bontott Fiat alkatrészek kereskedése. Budapest közelében található telephelyünk készletében Alfa Romeo és Fiat modellek használt, de kímélt, valamint néhány kilométert futott olaszországi tesztautók alkatrészeit és karosszériaelemeit forgalmazzuk.

Nálunk az Alfa 147 és Fiat Brava modellektől kezdve a Fiat Stilo és Linea típusokig szinte minden fajta Fiat gyártású személygépkocsihoz kínálunk új és bontott alkatrészeket és karosszéria elemeket.

Új weboldalunk alkatrész keresője és katalógusa megkönnyíti ügyfeleink választását. A fotóval és leírással bővített terméklistában Alfa Romeo, Lancia és Fiat autók bontott és gyári új alkatrészei között válogathat a látogató. Az érdekességekre vágyók színes híreink között érdekes információkat találhatnak.

Vásárlás esetén beszerelési garanciát is vállalunk, illetve ha igény mutatkozik rá, az alkatrész beszereléséhez tanácsot, segítséget is adunk.