Alapítvány nagy segítséggel

A különböző szervezetek támogatás néhány embernél akár egy életcél is lehet hosszú távon. Az alapítvány fontos szervezet. Az alapítvány több embert hivatott támogatni. Természetesen csak is olyan családokat, betegeket és állatokat támogatnak a különböző szervezetek, akik feltétlenül rászorulnak. Esetleg megkeresik magát a szervezetet azok az emberek, akik segítséget szeretnének kapni.

Különböző támogatások az alapítvány számára

A beteg gyermekek sorsa mindenkit megindít, de nem csak sajnálkozni kell, hanem itt az idő, hogy segítsünk is. A Daganatos.hu Alapítvány a támogatások segítségével egyre több gyermeket és családot tud támogatni, ezzel segíteni a gyógyulásukat, az életminőségük javulását. Az adófizetőknek csak egy kis lépés, de az alapítvány működésében komoly helyet foglalnak ez ezek a felajánlások.

Daganatos.hu Alapítvány, az adó 1 százalék felajánlása

Nem kell hatalmas hegyeket megmozgatni azért, hogy segíteni tudjunk a hazai daganatos, leukémiás gyermekeken, mert a megoldás sokkal egyszerűbb. Az alapítványnak az adó 1 százalék felajánlás is hatalmas segítség, mert az így befolyt összegekből segíteni tudják a beteg gyermekek gyógyulását, felépülését, az életminőségük javítását. Most már mindenkinek lehetősége van segíteni, tenni valamit a jó ügy érdekében.

Az alapítvány munkájának támogatására adó 1%

A daganatos, leukémiás gyermekek szüleinek fájdalmát senki nem értheti, mert a szenvedő gyermekünk látványa mindennél fájdalmasabb. Itt az idő, hogy végre mindenki cselekedjen és tegyen valamit a szebb jövőért. Az adó 1% az alapítványnak fontos segítséget jelent, habár tudjuk, hogy nem nagy összegekről beszélünk. Minden adófizető élhet a felajánlás lehetőségével, így a beteg gyermekeknek is kicsit több jutna.

Adó 1% a Daganatos.hu Alapítványnak

Nagyon sok beteg gyermek van hazánkban is, akik megérdemelnék a gondtalan gyermekkort, de sajnos nekik nem ez adatott. Rájuk gondolva mindenkinek összeszorul a szíve, de a gondolat nem elég, tenni is kell azért, hogy nekik is jobb lehessen. Az adó 1% az alapítványoknak egy esély a szebb jövőre, a támogatások gyarapodására. Mindenkinek kell adni egy újabb esélyt az életre.

Az adó 1% alapítványnak felajánlható

Nincs is szörnyűbb, mint beteg gyermekeket látni, hiszen a szenvedésük mindenkit elszomorít. Nem elég csak sajnálni őket, hanem tenni is kell azért, hogy jobb, boldogabb és elsősorban sikeresebb gyógyulásuk legyen. Az adó 1 százalék egy kis összeg, de sok kis összeg már egy szép segítséget jelent és lehetséges, hogy egy új életmentő gépre, esetleg komoly kutatások finanszírozására lehet elegendő. Az alapítványnak fontos az adó 1%