citybrands.hu – a te élményvárosod

A citybrands Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, közösségi vásárló oldala.
A portál célja, hogy minőségi szolgáltatásokat tegyen elérhetővé nagy tömegek számára.
Legyen szó gasztronómiáról (éttermi és bár ajánlatok), kultúráról (színház, múzeum, mozi, koncert, hangverseny), pihenésről (wellness, szálloda ajánlatok), kikapcsolódásról (kaland programok, bowling, biliárd) vagy akár egészségről (gerinc ill. teljes körű egészség diagnosztika) minden területen a lehető legnagyobb kedvezményekre és a legszélesebb választékra törekszünk.
Az utóbbi időben elterjedt trendekkel ellentétben a citybrands odafigyel, hogy ne végtelen számú kupont értékesítsen, hanem mindig csak annyit, amennyit a szolgáltatást kínáló cég minden fennakadás nélkül el tud látni, így megelőzve a későbbi kellemetlenségeket, teljesítetlen rendeléseket.
Ha te is hiszel a közösség erejében és minőségi szolgáltatásokhoz szeretnél jutni, akkor ne habozz, csatlakozz!

Téli gumi és alufelni

A Sárigumi webáruház állandó téli és nyári gumi akcióval kedveskedik ügyfeleinek. A termékei között jelen vannak a legjobb gyártók, példának okáért a Goodyear, Bridgestone stb. vállalatok gumiabroncsai, többféle járműtípusra, a motoroktól kezdve a teherautókig. A kereső használatával a kívánt paraméterek megadásával könnyen megtalálhatjuk a felninkhez megfelelő abroncsot. Az oldalon továbbá kisebb tanácsok olvashatóak a téli gumi tulajdonságainak a megfelelő kiválasztásának mikéntjéről és az abroncsok feliratainak jelentéséről. Az áruház gumiabroncs mellett acél-, lemezfelni és alufelni eladással is foglalkozik. A weblapról alufelni testreszabó eszközzel kipróbálhatja a vásárló, milyen alufelni a megfelelő az autójára és az hogyan mutat rajta. Felhasználói fiókkal rendelkező felhasználók kívánságlistát is létrehozhatnak.