A kényelmes alvás kulcsa

A folyamatos, kényelmes alvás kulcsa a megfelelően választott, kiváló minőségű matrac. A maximális komfort a test ideális alátámasztásával érhető el, mely valamennyi matracunk esetében biztosított. Ez nem csak az éjszakai pihenés, hanem a napközbeni teljesítmény, valamint az egészségmegőrzés szempontjából is fontos. Széles kínálatunkban sokféle egyedi szerkezetű és kialakítású matrac közül választhat, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb, pihenési szokásaihoz leginkább alkalmazkodó modellt.

Egészségesebb alvás egy remek ággyal

Az ágy az egészség szempontjából nagyon fontos, hiszen ha nem kényelmes, nem egészséges kialakítással rendelkezik, akkor hosszabb távon rengeteg hát és derék problémákat okoz. Érdemes beszerezni egy igazán kényelmes darabot, amely az egészség szempontjából is sokat jelent. Depóink már az ország több részén is megtalálhatóak, mindenki találhat olyat, ami a közelében helyezkedik el.

Vásároljon tőlünk minőségi matracot!

Honlapunkon részletes információt talál cégünkről és áruinkról, illetve hasznos tudnivalókat olvashat a kényelmesebb alvással kapcsolatban. A híres M & K Foam matracok gyártójával kötöttünk kizárólagos forgalmazási szerződést, így Európa legjobb matracait csakis tőlünk szerezheti be. A kényelmes alvással elkerülhetjük az ízületi fájdalmakat és az álmatlanságot. Különböző akcióink keretében 25%-os árengedményt kaphat.

Ágy precíz kivitelezésben

Ismerkedjen meg a Novo Home bútorüzlet kárpitozott bútoraival, a minőségről bemutatótermünkben személyesen is meggyőződhet. Európai színvonalat kínálunk elérhető áron. Egy ágy kialakításánál nagyon lényeges, hogy tartós, masszív szerkezettel készüljön, hogy hosszú idő után se deformálódhasson. Az Alina ágyakat precíz, prémium minőségű kidolgozással, választható kárpittal gyártjuk. Üzletünkben szakképzett lakberendező segíti a választást.

Borovi fenyő bútorok

A Melcher Fenyőbútor Műhely magyar, családi vállalkozás, amelynek fő szempontjai vásárlóink elégedettsége és egészsége!

Egészsége megőrzése érdekében kizárólag olyan felületkezelő szereket és lakkokat használunk, amelyek semmilyen egészségkárosító hatással nem rendelkeznek, valamint nem párologtatnak ki magukból semmilyen káros anyagokat.

Hogy bútorai sokáig álljanak, csak és kizárólag Borovi fenyőt használunk termékeink alapanyagául, amelyek az éghajlati viszonyok miatt – a Borovi fenyő a skandináv országokból származik – sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a hazai erdei fenyők. Így az Ön bútorai még évtizedek múlva is állni fognak, s nem csak Önnek, hanem egész családjának örömet fognak szerezni!

Bízzon bennünk, s mi elvisszük Önnek a fenyőerdők illatát, hogy otthonában is úgy érezze, mintha csak a természetben kirándulna!

Köszönjük, hogy megtekinti oldalunkat, s jó böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,

Melcher Család