A beteg gyermekeknek az adó 1 százalék

A beteg gyermekek látványa mindenkit szomorúsággal tölt el, mert miért kell nekik szenvedni, miért kell nekik betegágyban ülni? Az élet olykor igazságtalan, de ezzel együtt kell élnünk. Minden adó 1 százalék egy remény a szebb életre és ez a remény csak rajtunk múlik. A Daganatos.hu Alapítvány már több, mint 7 éve segít a beteg gyermekek családjainak és most mi is részese lehetünk ennek a csodának.

Daganatos.hu Alapítvány, az adó 1 százalék felajánlása

Nem kell hatalmas hegyeket megmozgatni azért, hogy segíteni tudjunk a hazai daganatos, leukémiás gyermekeken, mert a megoldás sokkal egyszerűbb. Az alapítványnak az adó 1 százalék felajánlás is hatalmas segítség, mert az így befolyt összegekből segíteni tudják a beteg gyermekek gyógyulását, felépülését, az életminőségük javítását. Most már mindenkinek lehetősége van segíteni, tenni valamit a jó ügy érdekében.

Adó 1% a Daganatos.hu Alapítványnak

Nagyon sok beteg gyermek van hazánkban is, akik megérdemelnék a gondtalan gyermekkort, de sajnos nekik nem ez adatott. Rájuk gondolva mindenkinek összeszorul a szíve, de a gondolat nem elég, tenni is kell azért, hogy nekik is jobb lehessen. Az adó 1% az alapítványoknak egy esély a szebb jövőre, a támogatások gyarapodására. Mindenkinek kell adni egy újabb esélyt az életre.

Az adó 1 százalék felajánlása könnyű

Manapság is szükség lenne arra, hogy másokon is megpróbáljunk segíteni, legalább úgy, hogy kitöltünk egy egy dokumentumot. Az adó 1 százalék felajánlása könnyű megoldás lenne ugyanis arra, hogy valakin segítsünk. Az alapítványok többsége ugyanis csak erre és csak ilyen nemű segítségre vár az emberektől, mert tudja, hogy más mód nincsen.

Hasznos az adó 1 százalék felajánlása

Hazánkban is nagyon sok olyan beteg gyerek van, akinek szüksége lenne a segítségre. Éppen ezért hasznos lenne az adó 1 százalék felajánlása, melyen keresztül egy kis támogatást tudnánk nyújtani a rászoruló beteg gyerekeknek. Természetesen ezt az összeget a gyerekek kezeltetésére fordítanák vagy olyan hely kialakítására, ahol ők jól éreznék magukat.

Az adó 1% alapítványnak felajánlható

Nincs is szörnyűbb, mint beteg gyermekeket látni, hiszen a szenvedésük mindenkit elszomorít. Nem elég csak sajnálni őket, hanem tenni is kell azért, hogy jobb, boldogabb és elsősorban sikeresebb gyógyulásuk legyen. Az adó 1 százalék egy kis összeg, de sok kis összeg már egy szép segítséget jelent és lehetséges, hogy egy új életmentő gépre, esetleg komoly kutatások finanszírozására lehet elegendő. Az alapítványnak fontos az adó 1%