Koncertek igazi ajánlója

Ha valóban igazi koncertrajongónak tartod magad, akkor megtaláltad az igazi paradicsomot. Látogass el a koncertek fenséges lelőhelyére, egészen biztosan tátva marad a szád, hiszen örömmel jelenthetem be, hogy megkezdte életét magyar hazánk ezidáig biztosan legeslegújabb koncertajánló portálja, amely már most hatalmas rajongótábort tudhat magáénak, a sok-sok bele fektetett munka és nagy-nagy erőfeszítés gyümölcsözőnek mondható! Persze ehhez az is kellett, hogy koncertadatbázisunk mérete óriásira duzzadjon, hogy bárki, aki koncertekre keres, megtalálja a kedvére való stílusok között, amire vágyik!

A siker csak arra biztat minket, hogy továbbra is haladjunk ezen az úton, azaz mindig a legaktuálisabb koncerteket tegyük fel oldalunkra! Ezen koncertajánló oldal funkcióit rengetegen használják sok-sok szeretettel, azaz szavaznak, kommenteket írnak, like-olják az egyes tartalmakat stb.
A mérhetetlenül sok koncert közül kiválasztani a magunknak tetszőt hihetetlenül egyszerű, hiszen oldalunk rendelkezik koncertnaptárral, térképes kereséssel, amely a keresett helyet mutatja meg, valamint az oldalunk menüsávjában található egy szabadszavas kereső is, melyet érdemes használni a találatok pontosításához!

A mostanában felkapott közösségi média kedvelőinek is próbálunk kedvére tenni, hiszen megtalálhatóak vagyunk iwiw és facebook csatornákon is, sőt mi több, oldalunk mostantól elérhető már a myspace-en is! Bátran csatlakozzatok hozzánk, ahol újabb és újabb infókat tudhattok meg rólunk, többek között beszámolunk új tartalmaink feltöltéséről, valamint fejlesztéseinkről!

A koncertek gyűjtőoldalán olyan méltán népszerű és számotokra kedves előadók szerepelnek, mint például: Alvin és a mókusok, Kowalsky meg a Vega, vagy éppen Copy Con; De megemlíthettem volna a koncerthelyszínek közül a Dürer kertet, Corvintetőt vagy éppen a Rocktárt!

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.