költöztetés,irodaköltöztetés

Költöztetés több évtizedes tapasztalattal. Az évek és a rutin ami mellettünk szól amennyiben Ön költöztetés előtt ál. Nekünk a munka és a minőség a fontos, Önnek a megbízhatóság és az ár , amennyiben ez így van nálunk jó helyen jár. Kedvező ár korrekt gyors munka. Akár kicsi akár nagy ha költöztetés ránk számíthat .A hét bármely napján állunk rendelkezésére, autóink között megtalálható a kicsi a nagy , melyek közül az ideállista kiválaszthatja költöztetéséhez.
Irodaköltöztetések az igények figyelembevételével teljes körűen akár 5-10 autóval és a hozzá tartozó rakodókkal nagy hatékonysággal. Költöztetések forgalomtól elzárt övezetekbe korlátozott forgalmú utak esetén behajtási engedély beszerzésével . Amennyiben gondot jelent a bútorok szét – összeszerelése, akár csomagolása , szűk lépcsőházak esetén bútorok felhúzása hívjon minket megoldjuk. Ha Ön hangszertulajdonos költöztetése alkalmával
elszállítjuk zongoráját, pianínóját nem kell féltenie , gondtalan szállítás akár költöztetés nélkül is .Költöztetés alkalmával felgyülemlett felesleget, lomokat , iratokat igény szerint elszállítjuk, és megfelelő helyen elhelyezzük , iratok elszállítása akár megsemmisítési nyilatkozat kiadásával . Bármi ami költöztetés hívjon minket és megoldjuk .

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.