Fogászati kezelések – fogékszer

A fogékszerrel gyakorlatilag egy pillanat alatt egyedi mosolyt lehet varázsolni, főként a frontfogakon szokták alkalmazni. A fogékszert egy speciális ragasztóval ragasztják fel, szükségtelen a fog fúrása, így egyáltalán nem jár foganyag vesztéssel. A felhelyezése teljesen fájdalommentes, és gyorsan elkészül. Több féle fémből, vagy akár kristályokból is készülhet.

A fogékszer felhelyezése mellett az eltávolítása is rendkívül egyszerű, ha valaki megúnja, könnyen el lehet távolítani, vagy ki lehet cserélni anélkül, hogy megsérülne a fog.
Jellemzően a következő fogékszereket alkalmazzák:

Swarowsky kristály, melynek ára meghaladhatja akár a tízezer forintot is, valamint cirkónium, arany vagy fehérarany, melyeknek szintén több tízezer forintos értékük van.

Fogászati kezelések szinte teljes palettája megtalálható oldalunkon. Általános szájhigiénés kezeléstől, a fogfehérítésen át a fogbeültetésig minden szolgáltatás igénybevételében segíthetünk. Ha problémája van, akár hétvégén is megtalálhatja az Önnek legideálisabb fogorvosi rendelőt. Oldalunkon friss híreket olvashat a fogászat bármely területéről.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.