FEDE high-end kapcsolók

Az elegancia, a józanság, a kitűnő design párosítása a legjobb minőségű rézzel, a maximális élettartam elérésére. Tökéletes választás a modern, minimalista belső térhez. Beleillik a környezetébe és emeli annak színvonalát. Sima egyszerű formák mely a szemnek és a kéznek is jóérzés. Selymes tapintás mely jellemzi a sarkán finom törésekkel megy enyhén megtöri az egységet.

SAN SEBASTIAN
Klasszikus kollekció antik belső terekhez. Tökéletes kombináció az egyedi belsőépítészeti projektekhez. A kapcsoló szélét finom minták díszítik melyek mégis markáns stílusjegyet kölcsönöznek. Ez a kollekció nagy tiszteletnek örvend a belsőépítész szakemberek körében.

MADRID
A kapcsolócsalád jellemzője az elegancia, a józanság, a letisztult vonalak. A minimalista belsőterek megfelelő kiegészítő eleme. Sima egyszerű vonalvezetése, letisztult formáinak köszönhető a nagyszerűsége. A villanykapcsoló is rendelhető forgó mechanizmussal és háromféle irányfénnyel. Az érintése is felemelő érzés.

SEVILLA
Ez egy különleges villanykapcsoló család, high-end anyagok felhasználásával. A konkurens kapcsoló gyártók legnagyobb bánatára. Kiválóan alkalmazható barokk, hagyományos és a vintage stílusú belső terekhez. Az alapváz hasonlít a Barcelona kollekció vázához de ezt még feldobták egy egyszerű díszítéssel mely körbefut a kapcsolón. Ezzel az apró változtatással amellett hogy a letisztult forma megmaradt már új stílusjegyeket hordoz magán.

TOLEDO
Ez a kapcsolócsalád azért lett mérnökeink által kifejlesztve, hogy kielégítésük azon ügyfeleink igényét, akik még ezen belül is valami különlegesre vágynak. Kereteink a grafit, a fényes patina, a valódi arany a zöld-oxid és a króm színeiben ragyognak. Az egyszerű belső felület egy finom vonalvezetésű keretet kapott mely így kihangsúlyozza a kapcsolót.

Mindegyik kapcsolócsaládhoz különféle kiegészítők rendelhetők meg.
Forgókapcsolók, billenőkapcsolók, gyermekvédett és sima földelt dugaszoló aljzatok, TV, SAT csatlakozók, érintő, szenzoros kapcsolók, mozgásérzékelők, zsalukapcsolók, termosztátok, épületautomatizáláshoz használható elemek, audió és videó csatlakozók stb…
Ezekkel akár az egész ház elektronikája vezérelhető. A FEDE modernebbé és exkluzívabbá tudja varázsolni otthonát, ami akár egy gombnyomással irányítható. A FEDE-vel minden lakás egyedi tud lenni.

V I N T A G E CORINTO
Fedezze fel a korlátlan lehetőséget a FEDE új kollekciójával!
Követve a legújabb irányzatot, hozza létre egyedi arculatát, vegye körül magát ezzel a kifinomult ízlésvilággal. Ez egy szolid felület, ami megadja Önnek az önkifejezés és a választás szabadságának az élérhetőséget. Ezt a kapcsolót a természet ihlette. A tömör keretet a természetben megtalálható kövek, márványok mintájára alkották melyet egy finom fém keret ölel.

V I N T A G E WOOD
A FEDÉ-nél mi csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk.
Az egyik legkiemelkedőbb a fa, melyeket tökéletesen egyesítettek a villanykapcsolókkal. A mi asztalos specialistáink megalkották az új VINTAGE WOOD kollekciót az új, dekoratív sárgazréz keretünkkel. Ennek érdekében létrehozták ezeket az unikum villanykapcsolókat igazi fából. Minden helynek megvan a saját karaktere. Ezért mi létrehoztunk különböző fa felületeket, amelyek teljes mértékben beleilleszkednek a környezetbe. A trendi egzotikus fától a cseresznyefáig – kifinomultság és a természetesség keveréke – nem is beszélve a tölgyfáról, ami a minőség szimbóluma. Mivel minden fának egyedi jellegzetességei vannak így két egyforma nem is lehet köztük. Minden fa belső vázat egy leheltnyi sárgaréz keret ölel körbe. Ezek a finom apró részletek teszik a FEDE kapcsolókat igényessé.

V I N T A G E TAPESTRY
Az a vágyunk, hogy létrehozzuk egy egyedi környezetet…
Álmaink vezettek bennünket amikor összeillesztettük a gyönyörű szövettapétákat az egyedi sárgaréz keretünkkel. Az új VINTAGE TAPESTRY kollekcióval biztosítjuk, hogy a villanykapcsolók teljesen beilleszkedjenek a szobák dekorációjába. Ezek az attraktív keretek a végtelen lehetőséget kínálják. Ez egy új kollekció, amit a kifinomult belső design szerelmesei is alkalmazni tudnak. Az Ön által kiválasztott szövettapétával létrehozzuk álmai villanykapcsolóját! Ezáltal a kapcsoló beleolvad a tapétába és emeli annak összhatását.

P R O V E N C E kollekció

A provence-i stílus melegséget, jólétet, a természetes környezethez való ragaszkodást idézi fel bennünk. Mintha megállt volna az idő … Olyan stílusú házakban ajánlatos, ahol a természetes anyagok, mint a fa, kő, cserép, vagy a réz harmonikus összhangja megvalósult. Olyan kollekciókhoz ajánljuk, mint a MADRID, BARCELONA és a SAN SEBASTIAN. Minden egyes villanykapcsolót mestereink kézzel festenek a réz minőségi alapra. Az antikolás után érik el különleges kinézetüket.

C R I S T A L D E L U X E kollekció

A legmagasabb szintű luxus, ahogy csillog és ragyog a fény a csiszolt SWAROVSKI elements kristályokon. Ez egy ékszer, amit a FEDE mesterei csiszolnak és díszítenek. Az új kollekció négyféle változatban rendelhető, mint: SAND, VELVET, ART és DECOR.
Az egész szobát beragyoghatja a fény és a csillogás ahogy a napfény vagy a mesterséges fény visszacsillog a kristályokról. A különleges fényjáték interaktívvá varázsolja teret mely a fénynek köszönhetően mindig más arcát mutatja. Ez a kapcsoló család igen különleges. A minimalista és a díszesebb belsőkkel is megtalálja az összhangot és egységessé teszi a teret.

P R O V E N C E / C R Y S T A L

Ez a kollekció kicsit más, ebben is swarovski kristályok találhatóak, de itt nagyobb köveket helyeztek be a tervezők a „ kevesebb néha több” alapon. Ez a kapcsoló is tökéletes összhangban van a körülötte lévő térrel. A nagyobb köveken is gyönyörűen megfigyelhető a fény játéka. A kövek a keret két oldalán szimmetrikusan helyezkednek el. A keretet szolid egyszerűséggel emelik ki a kristályok.
Mindegyik kapcsolócsaládhoz különféle kiegészítők rendelhetők meg.
Forgókapcsolók, billenőkapcsolók, gyermekvédett és sima földelt dugaszoló aljzatok, TV, SAT csatlakozók, érintő, szenzoros kapcsolók, mozgásérzékelők, zsalukapcsolók, termosztátok, épületautomatizáláshoz használható elemek, audió és videó csatlakozók stb…

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.