Depoáruház – Irodaszerek és műszaki cikkek webáruháza

depoaruhaz.hu, ahol mindent meg talál, az irodaszerektől, a papírárutól,a számítástechnikai, szórakoztató elektronikai eszközökön keresztül, a háztartási készülékekig… Termékeinket folyamatosan frissítjük és bővítjük, így napról napra újabb és újabb kínálattal állunk az ügyfeleink rendelkezésére. Újraindított KUPON rendszerünk segítségével vásárlóink, akár “pénzt” is kereshetnek, miközben cégüknek vásárolnak.

Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy amennyiben nem találja meg a terméket, amelyet keresett, akkor a munkatársunknak írt e-malben történő érdeklődését is megpróbáljuk kiszolgálni, azaz igyekszünk felkeresni a megfelelő beszállítót és árajánlatot készítünk Önnek.
Nagy mennyiségű vásárlás esetén szintén árajánlatot készítünk kérésre Önnek.
Újdonságainkról újraindított hírlevél rendszerünkön keresztül is kaphat információt.

Gyors, korrekt, a vevők elégedettségére törekvő webáruház vagyunk!

Általunk forgalmazott termékek márkái a teljesség igénye nélkül: HP, CANON, BROTHER, APLI, ALBA, VICTORIA, SENCOR, STEEL, SMARTON, SAMSUNG, DYRAS, ONE TOUCH, CHICONY, EXILIM, ACER, DELL, CASIO, LEITZ, MSI, DAEWOO,RAYFILM

A felhasznált védjegyek és márkanevek az őket bejegyző cégek kizárólagos tulajdonai, azok felhasználása csak az azonosítás érdekében történik.

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.