Cinege puhatalpú cipő

Vállalkozásunk puhatalpú cipők forgalmazásával foglalkozik. A puhatalpú cipők értékesítésével azért kezdtünk el foglalkozni, mert a kislányom nagyon szereti ezeket a cipőket, de véleményem szerint igen drágák. A puhatalpú ciőpink jó minőségűek és igényes a kidolgozásuk, de az ára a széles közönség számára is elérhető. Vállalkozásunk indulásakor csak egy fajta cipő gyártásával és forgalmazásával foglalkoztunk, amelyet Cinege névre kereszteltünk.
A vásárlói elvárások arra ösztönöztek minket, hogy bővitsük ki termékkínálatunkat olyan puhatalpú cipőkkel, amely nem csak beltérre és kocsicipőként használhatók, hanem kültéri viselésre is alkalmasak. Ennek okán kezdtük el forgalmazni külföldi termékünket a Freycoot.
Mindkét típusú cipőnknél elmondható, hogy jó minőségű puha, szellőző bőrből készülnek. A Freycoo esetében, hogy a kültéri igénybevételnek is megfeleljen a talpba két gumi korongot építettek be, amel által nő a cipő élettartama, mivel a gumi korong csökkenti a talp kopásának mértékét.

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.