Burkoló és kőműves kereső

Amennyiben e sorok olvasójának burkoló, kőműves, festő mesterre van szüksége, vagy a lakása felújításán gondolkodik bátran látogasson el az oldalra. Rendszerezett hirdetéseket, bemutatkozásokat talál. Használhatja az oldal belső keresőjét, vagy kereshet a közvetlenül a budapesti kerületek, vagy az országos kistérségek között. A szokványos hirdetéseken túl a mesterre kattintva egy önálló oldalra lehet lépni, ahol bőséges információhoz és közvetlen elérhetőségekhez lehet jutni. Úgy látszik itt nem titok semmi. Fontos, hogy a bemutatkozó szövegek (egy-két mondattól, a több soros bekezdésekig) mellett mindig találhatóak árak, több esetben kiegészítő tevékenységek (előnyös egy lakás felújításnál, mert a kisebb javításokat is van aki elvégzi, s nem kell másik szaki után kutatni) és még a referencia képek is előfordulnak. Egy-két helyen még burkolóanyagot forgalmazó üzletek is találhatók.

Egy nagyon egyszerű oldal a burkolás mester és mégis keresett. Vajon mi az oka? Talán az, hogy a fő oldala a burkoló, burkolás szavakra, valamint minden budapesti kerülete (pl burkolók Budapest XVII kerület),és hazai regisztrált kistérsége (pl.burkolók Vác, vagy burkolás Dunakeszi) valóban fent van a Google találati listáinak első oldalán.

Javaslom: ha burkoló kell, akkor burkolás-mester, ha másért nem, legalább az árakat össze lehet hasonlítani a saját szaki áraival.

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.