Az infraszauna hatásai

Egyben erősíti az immunrendszert és felfrissíti, megszépíti a bőrt.
Mindennapos használata sem terheli meg a szervezetünket, hiszen alacsony hőmérsékleten, 40-60 fokon fejti ki hatását.

Működése: Mélyen behatol a bőr alatti szövetekbe az infravörös sugár és ott közvetlenül fejtik ki hatásukat a testünkben található nedvességnek, így szöveteink felmelegednek. A hagyományos szaunával ellentétben a testünk belülről melegszik fel kifelé ezért is elegendő az alacsonyabb hőmérséklet.
A verejtékezés megindulásával gyorsabban távoznak a méreganyagok, valamint a vese és a máj is gyorsabban választja ki azokat.

A meleg hatására a vérerek kitágulnak, így oxigéndúsabb vérrel látják el a bőrt, így a gyorsabb a regeneráció, az öngyógyulás folyamata, a ráncok pedig kisimulnak.
Rendszeres használatával a narancsbőr megszüntetésében is nagy eredményeket érhetünk el, tartós használatával pedig teljesen el is tűnik ez a kellemetlen bőrprobléma.

Sportolóknak is kifejezetten ajánlott az infraszauna, hiszen nem csak segít az izmok merevségének oldásában, de közvetlen sportolás előtt az izmok bemelegítésére kétségtelenül az kellemesebb módszer és az izomsérülések is megelőzhetőek.

A fogyókúrázóknak számára is egy előszeretettel használt segédmódszer a kalóriák elégetésre, azonban az egészséges táplálkozásra érdemes odafigyelni.

Rendszeres, heti 2-3 alkalommal való használat után máris szervezetünk egészségesebb lesz és immunrendszerünk is jobban ellen áll a betegségeknek.
Töltsön el ön is heti pár alkalommal 30-40 percet az infraszaunában hogy egészségesebb legyen.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.